ACTIVITAT

26.04.2019

Dv

Visita des de la conservació a “Anna-Eva Bergman. De norte a sur, ritmos”

DADES
PRÀCTIQUES

CATEGORIA: Activitats/ Visita
DATA: divendres 27 d’abril a les 18.30h
ORIENTAT A: Qualsevol persona interessada
EXPOSICIÓ: Anna-Eva Bergman. De nord a sud, ritmes
MÉS INFO: Gratuïta fins a completar l’aforament (necessària inscripció prèvia. Rebreu un correu de confirmació)

Els materials constitutius i la tècnica artística de les obres de Anna-Eva Bergman condicionen en gran mesura les estratègies per a la seua correcta conservació. A més, les peculiaritats derivades del disseny, coordinació i muntatge de l’exposició “Anna-Eva Bergman. De nord a sud, ritmes” als espais de Bombas Gens Centre d’Art convenen diferents aspectes, especialment relacionats amb els possibles riscos i factors d’alteració, que han de ser identificats i controlar-se.

Durant la visita es tractaran principalment qüestions relatives a la conservació preventiva dels dibuixos i pintures de Bergman, que impliquen una gestió precisa pel que respecta a la seua manipulació, transport, embalatge, muntatge i exhibició. L’equilibri entre la seua persistència en el temps i el seu ús expositiu comporta l’establiment d’unes mesures bàsiques d’organització tècnica i verificació de l’entorn.

 

Antoni Colomina Subiela

Tècnic de Conservació del Fons d’Art i Patrimoni, professor del Departament de Conservació i Restauració de Béns Culturals i investigador de l’Institut de Restauració del Patrimoni de la Universitat Politècnica de València. Conservador de Bombas Gens Centre d’Art.

 

Fotos 3 a 5: Salvador Iacovodonato.

ET POT INTERESSAR

ACTIVITAT

16.11.2019

Ds

Visita sonora. Subete no gitā ga kowarete imasu

LLEGIR MÉS
ACTIVITAT

17.11.2019

Dg

Visita guiada al nostre jardí per Gustavo Marina

LLEGIR MÉS
ACTIVITAT

23.11.2019

Ds

Taller familiar: Obrir en 3019

LLEGIR MÉS