ACTIVITAT

26.04.2019

Dv

Visita des de la conservació a “Anna-Eva Bergman. De norte a sur, ritmos”

DADES
PRÀCTIQUES

CATEGORIA: Activitats/ Visita
DATA: divendres 27 d’abril a les 18.30h
ORIENTAT A: Qualsevol persona interessada
EXPOSICIÓ: Anna-Eva Bergman. De nord a sud, ritmes
MÉS INFO: Gratuïta fins a completar l’aforament (necessària inscripció prèvia. Rebreu un correu de confirmació)

Els materials constitutius i la tècnica artística de les obres de Anna-Eva Bergman condicionen en gran mesura les estratègies per a la seua correcta conservació. A més, les peculiaritats derivades del disseny, coordinació i muntatge de l’exposició “Anna-Eva Bergman. De nord a sud, ritmes” als espais de Bombas Gens Centre d’Art convenen diferents aspectes, especialment relacionats amb els possibles riscos i factors d’alteració, que han de ser identificats i controlar-se.

Durant la visita es tractaran principalment qüestions relatives a la conservació preventiva dels dibuixos i pintures de Bergman, que impliquen una gestió precisa pel que respecta a la seua manipulació, transport, embalatge, muntatge i exhibició. L’equilibri entre la seua persistència en el temps i el seu ús expositiu comporta l’establiment d’unes mesures bàsiques d’organització tècnica i verificació de l’entorn.

 

Antoni Colomina Subiela

Tècnic de Conservació del Fons d’Art i Patrimoni, professor del Departament de Conservació i Restauració de Béns Culturals i investigador de l’Institut de Restauració del Patrimoni de la Universitat Politècnica de València. Conservador de Bombas Gens Centre d’Art.

 

Fotos 3 a 5: Salvador Iacovodonato.

ET POT INTERESSAR

ACTIVITAT

Totes les propostes de Bombas Gens virtual

LLEGIR MÉS