ACTIVITAT

04.05.2018

06.05.2018

Visita amb intervenció de cinema “Respirar, córrer, mirar” a càrrec de Virginia García del Pino

DADES
PRÀCTIQUES

CATEGORIA: Activitats / Visita intervenció cinema
ORIENTAT A: Públic adult
DATA I HORA: Divendres 4 maig 2018 a les 20h fins a les 15h del diumenge 6 de maig
EXPOSICIONS: “La blancor de la balena” de Paul Graham i “El pols del cos” Col·lecció Per Amor a l’Art
MÉS INFO: Entrada lliure fins a completar aforament

Respirar és una cosa que ens ve donat, és un verb tan involuntari com a necessari, vol dir que estem vius i podríem dir que, respirar, ja ho és tot.

Mirar també ve donat, no és vital com respirar i és una mica més complex, podem mirar de reüll, mirar atentament i mirar sense veure el que tenim davant dels ulls. La visió regna sobre les nostres vides. Només necessitem llum, element indispensable perquè hi haja pel·lícules.

Córrer és un acte voluntari que distorsiona els altres dos. Quan correm ens falta l’aire i la nostra mirada sobre el món es distorsiona, els plànols fixes es converteixen en travellings i el so del cor es fa present a les orelles. Córrer és cinema. Ho és per al que corre i ho és per als que miren a qui corre. On va tan de pressa? Què li estarà passant? Perd el tren? La persegueix algú?

Virginia García del Pino és directora de cinema, muntadora i docent. Després de llicenciar-se en Belles Arts, la seua producció com videoartista l’acosta al gènere documental. La seua obra té un ampli recorregut internacional en festivals, i en Museus i Centres d’Art Contemporani.

L’artista intervindrà ciniematogràficament les nostres exposicions i estarà present el divendres 4 de maig a partir de les 20h. La intervenció podrà visitar-se fins diumenge 6 de maig a les 15h

* Aquesta activitat s’emmarca dins el programa “Imatges sobre imatges” de Miquel Ángel Baixauli i Vicente Ponce per a Bombas Gens.

 

  • COMPARTIR

ET POT INTERESSAR

ACTIVITAT

Totes les propostes de Bombas Gens virtual

LLEGIR MÉS