ACTIVITAT

07.07.2018

Ds

Visita lectora amb Paco Inclán i el grup de lectura Bombas Gens

DADES
PRÀCTIQUES

CATEGORIA: Activitats / Visita
ORIENTAT A: Tots els públics
DIMANITZA: Grup de lectura Bombas Gens
DATA: Dissabte 7 de juliol de 2018

Paco Inclán i el grup de lectura de Bombas Gens proposen una visita lectora a les exposicions del Centre d’Art, transformant els espais en una sala de lectura expandida ocupada pels lectors.

Amb l’objectiu de generar debat i un lloc de trobada a partir de la lectura, la sessió es dividirà en tres parts. Una primera lectura individual a les exposicions, llegint aquells llibres que hagen dut els participants. Una segona part en la qual els assistents compartiran les seues impressions i opinions en grup, i al final de la visita es llegirà en veu alta els fragments triats dels llibres dels assistents.

*Porta’t un llibre per participar en l’activitat: el teu llibre favorit, el que t’estigues llegint, el que vullgues compartir…

 

El grup de lectura de Bombas Gens s’ha concebut com un espai de trobada a partir de lectures relacionades amb les exposicions que s’exhibeixen al centre d’art i que permeten ampliar noves perspectives sobre les mostres. Amb la col·laboració de la Biblioteca Municipal Joanot Martorell i periodicitat mensual, els participants comparteixen la lectura d’un llibre.

Els integrants del grup de lectura 2017/2018 són: Amparo Alapont, Maribel Escriche, Sonsoles Girón, Amparo Giménez, Vicente Ibáñez, María J. Ruiz, Marlén Vicente, María José Díaz, Soledad Martín, Julia López, Juana Latorre, Manolo Gil, Isolina de Anta, Paco Sellés, María Pilar Jiménez, Nuria Amigo, Emilio García, Nuria Enguita, Ana Valls, Sonia Martínez, Paco Inclán.

Paco Inclán, dinamitzador del grup, és editor de la revista d’art i pensament Bostezo (www.revistabostezo.com) i autor de les cròniques de viatge Tantas mentiras (Jekyll & Jill, 2015) i Incertidumbre (Jekyll & Jill, 2016).

  • COMPARTIR

ET POT INTERESSAR

ACTIVITAT

Totes les propostes de Bombas Gens virtual

LLEGIR MÉS