ACTIVITAT

02.08.2019

Dv

Visita patrimonial a l’exposició «Herències» i el celler medieval

DADES
PRÀCTIQUES

CATEGORIA: Activitats/ Visita patrimonial
ORIENTAT A: Tots els públics
EXPOSICIÓ: Herències. Les alqueries de l’horta de València
DATA: divendres golfo, 2 d’agost a les 20.30h
MÉS INFO: gratuïta fins a completar l’aforament (cal inscripció prèvia. Rebreu un correu de confirmació)
NO QUEDEN PLACES

NO QUEDEN PLACES

Visita patrimonial al celler medieval i a l’exposició «Herències. les alqueries de l’horta de València» dins del divendres golfo d’agost, per l’equip de mediació de Bombas Gens Centre d’Art.

 

«Herències» és una exposició al voltant d’un llegat particular de l’horta de Valencia, el de les cases que van ser construïdes extramurs en època medieval i que han perdurat fins als nostres dies, arribant a nosaltres com una mostra d’una forma de vida ja quasi desapareguda però que forma part de la nostra identitat.

La visió de la nostra exposició posa el focus en aspectes relacionats amb la microhistòria i l’arqueologia. Ens interessem per l’ús dels espais en l’interior d’aquestes cases i dels seus canvis al llarg del temps, sobre el seu aspecte original en temps remots, sobre les feines que es portaven a terme a dintre i sobre alguns dels secrets que amagaven a l’interior. Alguns d’aquests els coneixerem en el propi celler descobert durant les obres de rehabilitació de la fàbrica i que formà part de l’alqueria de Comeig.

Els materials exposats provenen en tots els casos d’excavacions arqueològiques de València i el seu entorn. Són un grup de peces representatives de la vaixella destinada a ser usada en taula o les auxiliars en l’elaboració de matèries primeres i d’altres que, amb la seua senzillesa, ens mostres vivències dels seus habitants en moments molt concrets de la nostra història.

  • COMPARTIR

ET POT INTERESSAR

ACTIVITAT

Totes les propostes de Bombas Gens virtual

LLEGIR MÉS
ACTIVITAT

06.10.2023

Dv

BOMBAS VISITES ESPECIALS: MIRALDA

LLEGIR MÉS