ACTIVITAT

10.02.2018

Ds

VISITA PATRIMONIAL PER PALOMA BERROCAL

DADES
PRÀCTIQUES

CATEGORIA: Activitats / Visita
ORIENTAT A: Tots els públics
EXPOSICIÓ: Històries de Bombas Gens  + refugi
DATES: De desembre de 2017 a febrer de 2018

CONÉIXER BOMBAS GENS. Una visita al passat

Una lectura proposada per Paloma Berrocal, arqueòloga i directora de la intervenció arqueològica feta a Bombas Gens.

La visita ofereix un complement a l’oferta artística de Bombas Gens, comparteix amb el visitant la informació històrica que sobre l’antiga fàbrica de bombes hidràuliques hem pogut reunir. Per a fer-ho, proposem fer un recorregut pels diversos elements històrics dels quals es pot fruir a l’interior del recinte amb el guiatge de Paloma Berrocal, directora de la intervenció arqueològica.

A la Nau 0 es podrà visitar fins a març del 2018 l’exposició Històries de Bombas Gens, en la qual s’exhibeixen tota classe d’objectes i documents escrits i gràfics relacionats amb el moment de funcionament de la fàbrica, junt amb l’exposició de les col·leccions fotogràfiques de Manolo Laguillo i Frank Gómez, i una peça documental que arreplega el testimoniatge oral de veïns, treballadors i dels qui hem estat relacionats amb el procés de rehabilitació del conjunt fabril.

La ruta es completa amb la visita a l’interior del refugi antiaeri de la Guerra Civil, únic exemple de refugi fabril al qual pot accedir-se hui en dia a València. Dins s’explicarà la singularitat d’aquesta estructura militar defensiva i les seues característiques pròpies.

  • COMPARTIR

ET POT INTERESSAR

ACTIVITAT

Totes les propostes de Bombas Gens virtual

LLEGIR MÉS