ACTIVITAT

01.06.2018

Dv

Visita sonora: concert de Raúl Cantizano a partir de Joel Meyerowitz

DADES
PRÀCTIQUES

CATEGORIA: Activitats / Visita
EXPOSICIÓ: Joel Meyerowitz. Cap a la llum.
ORIENTAT A: Tots els públics
DATES: Divendres 1 de juny de 2018

Una proposta de Raúl Cantizano a partir de l’obra malaguenya de Joel Meyerowitz i la música dels Escalona, família de gitanos que l’artista va fotografiar durant la seua estada a Màlaga. Es tracta d’​​un viatge des del flamenc més ortodox als deliris i investigacions contemporanis.

Raúl Cantizano (Sevilla, 1973) és un eclèctic guitarrista implicat en diversos projectes d’investigació i creació al voltant del flamenc, en una recerca de les múltiples possibilitats que proporciona aquest art a l’hora d’afrontar noves interpretacions. És un artista adscrit i proscrit del flamenc, passejant les seues habilitats amb la guitarra per espais molt diversos. Des que es van conèixer a l’entorn de bulos.net, ha estat guitarrista habitual de Niño de Elche, amb el qual ha desenvolupat projectes com ‘Vaconbacon, cantar las fuerzas’, ‘Voces del Extremo’, millor disc per a la premsa especialitzada en 2015 , o ‘Raverdial’ i ‘En el nombre de’ (al costat ed Los Voluble i Pablo Peña), participant en dues edicions de Sónar Festival.

En 2018, Raúl Cantizano presenta el seu nou treball ‘Guitar Surprise, mito y geología del Canti’, un disc en el qual es treballen els seus múltiples màscares com a guitarrista; passant del flamenc a l’ambient, de l’experimentació a l’africanisme o del rock a la banda sonora. Acompanyat per Daniel Alonso i Darío del Moral (Pony Bravo), Cantizano presenta 18 temes amb els quals viatjar a diferents mons sonors.

Foto: Demian Ortiz
  • COMPARTIR

ET POT INTERESSAR

ACTIVITAT

Totes les propostes de Bombas Gens virtual

LLEGIR MÉS