ACTIVITAT

01.06.2018

Dv

Visita sonora: concert de Raúl Cantizano a partir de Joel Meyerowitz

DADES
PRÀCTIQUES

CATEGORIA: Activitats / Visita
EXPOSICIÓ: Joel Meyerowitz. Cap a la llum.
ORIENTAT A: Tots els públics
DATES: Divendres 1 de juny de 2018

Una proposta de Raúl Cantizano a partir de l’obra malaguenya de Joel Meyerowitz i la música dels Escalona, família de gitanos que l’artista va fotografiar durant la seua estada a Màlaga. Es tracta d’​​un viatge des del flamenc més ortodox als deliris i investigacions contemporanis.

Raúl Cantizano (Sevilla, 1973) és un eclèctic guitarrista implicat en diversos projectes d’investigació i creació al voltant del flamenc, en una recerca de les múltiples possibilitats que proporciona aquest art a l’hora d’afrontar noves interpretacions. És un artista adscrit i proscrit del flamenc, passejant les seues habilitats amb la guitarra per espais molt diversos. Des que es van conèixer a l’entorn de bulos.net, ha estat guitarrista habitual de Niño de Elche, amb el qual ha desenvolupat projectes com ‘Vaconbacon, cantar las fuerzas’, ‘Voces del Extremo’, millor disc per a la premsa especialitzada en 2015 , o ‘Raverdial’ i ‘En el nombre de’ (al costat ed Los Voluble i Pablo Peña), participant en dues edicions de Sónar Festival.

En 2018, Raúl Cantizano presenta el seu nou treball ‘Guitar Surprise, mito y geología del Canti’, un disc en el qual es treballen els seus múltiples màscares com a guitarrista; passant del flamenc a l’ambient, de l’experimentació a l’africanisme o del rock a la banda sonora. Acompanyat per Daniel Alonso i Darío del Moral (Pony Bravo), Cantizano presenta 18 temes amb els quals viatjar a diferents mons sonors.

Foto: Demian Ortiz
  • COMPARTIR

ET POT INTERESSAR

ACTIVITAT

20.09.2019

Dv

Visita patrimonial a l’exposició «Herències» amb Paloma Berrocal

LLEGIR MÉS
ACTIVITAT

21.09.2019

Ds

Visita guiada al nostre jardí per Gustavo Marina

LLEGIR MÉS
ACTIVITAT

22.09.2019

Dg

El vals de la goma, al voltant de Nicolás Ortigosa, per Laura Pastor

LLEGIR MÉS