ACTIVITAT

16.11.2019

Ds

Visita sonora. Subete no gitā ga kowarete imasu

DADES
PRÀCTIQUES

CATEGORIA: Activitats/ Visita sonora
ORIENTAT A: tots els públics
EXPOSICIÓ: «La mirada de les coses»
DATA: dissabte 16 de novembre a les 19h
MÉS INFO: activitat gratuïta i lliure fins a completar l’aforament

VISITA SONORA. Subete no gitā ga kowarete imasu ( すべてのギターが壊れています), per Diego Navarro.

 

Subete no gitā ga kowarete imasu (“totes les guitarres estan trencades”) és una intervenció sonora de 40 minuts de duració que es basa en la manipulació mitjançant software d’edició d’àudio elements d’un arxiu personal de folk i rock de les dècades dels 60 i 70 al Japó.

En ella es “recorrerà” des de la crisi d’identitat dels inicis dels 60 amb les hordes de dopplegangers de bandes americanes fins als inicis dels 70 i la corresponent reconnexió amb elements musicals tradicionals recontextualitzats, així com l’auge de noves formes d’expressió influenciades per l’escena alternativa europea, que es farien presents en l’underground de resistència a l’onada del comercialisme.

Es planteja com a objectiu no la creació d’una peça tancada sinó un procés de destil·lació del caràcter d’esta transformació musical, concentrat i abstret mitjançant ferramentes digitals completament asíncrones al moment de la seua creació i accentuat alhora per la presència en l’espai expositiu de diversos punts sonors en perpètua emissió de bucles extramusicals.

 

Diego Navarro és creador multidisciplinari amb focus investigatiu en les estètiques sonores i visuals del videojoc i altres experiències virtuals.

  • COMPARTIR

ET POT INTERESSAR

ACTIVITAT

Totes les propostes de Bombas Gens virtual

LLEGIR MÉS
ACTIVITAT

06.10.2023

Dv

BOMBAS VISITES ESPECIALS: MIRALDA

LLEGIR MÉS