ACTIVITAT

19.05.2018

Ds

VISITA SONORA: UNA SESSIÓ DE DJ STUPENDO KALAMAR A PARTIR DE L’OBRA DE PAUL GRAHAM

DADES
PRÀCTIQUES

CATEGORIA: Activitats / Visita
EXPOSICIÓ: La blancor de la balena de Paul Graham
ORIENTAT A: Tots els públics
DATES: Divendres 6 d’abril i dissabte 19 de maig de 2018

Stupendo Kalamar ha preparat una sessió específica a partir de l’exposició “La blancor de la balena” de Paul Graham. La proposta sonora serà una retrospectiva de la música del carrer dels últims 30 anys al llarg de les dos costes d’EUA. Basant-se en el hiphop com principal estil musical repassarà els diferents subestils d’este gènere des del rap dels anys 90 o “Golden Era” al “Gangsta rap” fins al hiphop més actual que agafa recursos d’altres estils més comercials com el pop o el soul.

Tonet Calabuig, conegut artísticament com Stupendo Kalamar, és un dj que basa les seues sessions en la integració de la música tradicional “folk” (rumba, flamenc, pasdobles, llatí, etc.) amb ritmes d’arrels de música negra com el hiphop, soul, funk, etc. i amb estils purament electrònics.

La seua llarga trajectòria de 20 anys com dj en solitari i com dj en grup amb els Rocksteady Beatz, ha deixat una sèrie de sessions d’estudi i un gran nombre de sessions en directe en gran part de les sales de ball de València i d’altres llocs d’Espanya. També ha col·laborat amb diferents cantants i MC’s de rap, així com amb grups instrumentals i inclús formant part d’una companyia de dansa contemporània encarregant-se de la música sincronitzada amb les ballarines. Actualment prepara la seua pròxima entrega de sessió d’estudi que estarà en l’aire cap a finals d’any.

  • COMPARTIR

ET POT INTERESSAR

ACTIVITAT

Totes les propostes de Bombas Gens virtual

LLEGIR MÉS