PROJECTES WEB

Bombas Gens proposa com a part del seu programa artístic un nou espai digital en el qual incloure una varietat de projectes únicament accessibles a través de la seua pàgina web.

eBook: “Energia = Sí! Qualitat = No!” (un taller crític), per Thomas Hirschhorn

Bombas Gens llança la publicació digital Energia = Sí! Qualitat = No! (un taller crític), un llibre conceptualitzat i dissenyat per Thomas Hirschhorn, que documenta les diferents fases, metodologia, procés i desenvolupament del taller crític homònim que l’artista va dur a terme en Bombas Gens del 27 d’octubre al 21 de novembre de 2021.

Aquesta publicació compta amb material documental de les fases preparatòries, Fieldworks i sessions a través de les quals va tindre lloc el taller, així com amb textos de Thomas Hirschhorn i Sandra Guimarães (directora artística del centre d’art i comissària del projecte), juntament amb una àmplia relació de testimoniatges dels participants en el taller que descriuen les seues experiències dins de l’activitat, entre altres recursos. Aquest document cronològic capta la complexitat, l’energia i el desplegament dinàmic de la primera obra de “Presence and Production” de Hirschhorn a Espanya.

En paraules de Thomas Hirschhorn: “És difícil documentar una experiència artística com el taller crític: Energia = Sí! Qualitat = No! La dificultat prové dels rars, gràcils i precaris moments de compartir judicis. Capturar aquests moments d’honestedat, claredat i emocions és difícil, i fins i tot pot ser que no siga necessari. No obstant això, amb aquest eBook volem intentar donar una forma adequada als preciosos testimoniatges dels participants implicats en la seua diversitat i riquesa. Aquesta publicació s’utilitza com a eina per a permetre una difusió el més senzilla i àmplia possible i per a donar una forma extensa durant un temps il·limitat – gràcies al mitjà del eBook. Aquest eBook està dedicat a tots aquells que tinguen interés i curiositat per conéixer i aprendre més sobre l’experiència: Energia = Sí! Qualitat = No! (un taller crític)”.

Fitxa tècnica:

Pàgines: 269

Idioma: Castellà, Anglés

Edició: Bombas Gens Centre d’Art

Concepte i disseny: Thomas Hirschhorn, Romain Lopez

Textos: Thomas Hirschhorn, Sandra Guimarães i participants

Coordinació: Alba Raja

Disseny gràfic: Romain Lopez

Publicat: 2023

ISBN: 978-84-09-51610-0

Més informació

Col·lecció web

Amb el propòsit d’expandir la Col·lecció José Luis Soler Vila en una plataforma digital, i promoure l’ús de la World Wide Web com un mitjà artístic i conceptual, Bombas Gens Centre d’Art ha llançat en 2021 un nou programa d’encàrrecs d’obres a artistes locals, nacionals i internacionals.

A través del programa Web Collection, Bombas Gens Centre d’Art considera la seua pàgina web com una extensió del seu espai físic i programació. Fluida i experimental, aquesta col·lecció en línia permet trobades directes i personals amb l’art mentre que connecta artistes i públics de tot arreu del món.