EDUCACIÓ

11.11.2021

18.11.2021

BOMBAS TALLERS ESCOLARS: JOCS FABRILS

DADES
PRÀCTIQUES

Dissenyat i implementat per Lola Fabra i Karol Hincapié amb alumnes de Batxiller de l’IES Campanar

Lo documental en fotografia, entorn de l’exposició «*culping Reality» , cerca ampliar la cultura visual i fomentar una mirada crítica davant les imatges, a partir de nocions tant concretes com generals de la fotografia d’estil documental, mitjançant una aproximació a l’exposició «Sculping Reality . L’estil documental en la Col·lecció Per Amor a l’Art». A través d’un breu recorregut per algunes de les sèries de la mostra, s’aborden diferents qüestions de la fotografia d’estil documental, centrant finalment l’atenció en l’obra de Susan Meiselas, Carnival Strippers (1972-1975). Aquesta sèrie es treballa des d’una perspectiva feminista, ajudant-nos així a repensar la nostra mirada i la nostra anàlisi de les imatges publicitàries actuals, aprofundint en elles mitjançant el propi exercici creatiu de les i els participants.

 

Lola Fabra Anton és titulada en Història de l’Art, doctora en Art Contemporani i ha cursat el Màster en Fotografia UPV. Ha treballat com a catalogadora d’art i fotografia, com a professora i actualment és tècnica del Màster en Fotografia UPV. També desenvolupa obra fotogràfica en l’àmbit del documental.

Karol Hincapié Villegas és titulada en Cinema i comunicació digital i ha cursat el Màster en Fotografia UPV, ha realitzat tallers infantils de teatre i de direcció d’art i actualment és realitzadora audiovisual. També desenvolupa obra creativa en la qual combina fotografia, collage i brodat.

 

Bombas Tallers Escolars és la nova línia programàtica de Bombas Gens Centre d’Art dirigida als centres educatius. En aquest programa es convida, des de diverses titulacions acadèmiques, a joves artistes i agents culturals a dissenyar i implementar tallers escolars entorn de l’oferta artística i patrimonial de Bombas Gens Centre d’Art. Cada taller es desenvolupa en diverses sessions, element clau que permet aprofundir en les exposicions i els espais patrimonials del lloc. Els tallers són pensats per a totes les franges d’edat, abastant des d’Infantil fins a Batxillerat

 

Fotografia: Alba González

  • COMPARTIR

ET POT INTERESSAR

No hi ha resultats per a la busca seleccionada

EDUCACIÓ

08.07.2017

30.06.2018

EN MARXA: un procés de col·laboració impulsat per FPAA

LLEGIR MÉS
EDUCACIÓ

27.09.2017

30.06.2018

GRUP DE LECTURA 2017/2018

LLEGIR MÉS
EDUCACIÓ

18.10.2017

07.06.2018

VISITES I TALLERS ESCOLARS 2017/2018

LLEGIR MÉS