EDUCACIÓ

08.11.2021

17.11.2021

BOMBAS TALLERS ESCOLARS: JOCS FABRILS

DADES
PRÀCTIQUES

Dissenyat i implementat per Dimitris Tzikopoulos amb alumnes de Primària del CEIP Luis Braille

Jocs Fabrils és una experiència col·lectiva en la qual, a través de processos manufacturats i dialògics, percebrem de manera conjunta el passat fabril del centre d’art Bombas Gens. Aquesta etapa històrica s’acostarà als participants des de l’activació dels seus propis cossos i reflexions a través del joc i el treball. Passarem pel fordisme i el col·lectivisme; les bombes hidràuliques o les bèl·liques per a pensar i comentar la situació de la infància dins el món gris i ardu de la maquinària que es col·locava en els espais blancs, nets i silenciosos que veiem hui dia.

 

Dimitris Tzikopoulos Boskidis és titulat en Belles arts i recentment ha cursat el màster PERMEA de mediació a través de l’art. Ha participat en diverses exposicions col·laboratives i ha dissenyat i implementat diversos projectes de mediació artística en diversos centres d’art i educatius. La seua pràctica actual està enfocada en el potencial social i polític que pot tindre l’art contemporani en diversos contextos teoricopràctics.

 

Bombas Tallers Escolars és la nova línia programàtica de Bombas Gens Centre d’Art dirigida als centres educatius. En aquest programa es convida, des de diverses titulacions acadèmiques, a joves artistes i agents culturals a dissenyar i implementar tallers escolars entorn de l’oferta artística i patrimonial de Bombas Gens Centre d’Art. Cada taller es desenvolupa en diverses sessions, element clau que permet aprofundir en les exposicions i els espais patrimonials del lloc. Els tallers són pensats per a totes les franges d’edat, abastant des d’Infantil fins a Batxillerat

 

Fotografies: Anna Llorens

  • COMPARTIR

ET POT INTERESSAR

No hi ha resultats per a la busca seleccionada

EDUCACIÓ

08.07.2017

30.06.2018

EN MARXA: un procés de col·laboració impulsat per FPAA

LLEGIR MÉS
EDUCACIÓ

27.09.2017

30.06.2018

GRUP DE LECTURA 2017/2018

LLEGIR MÉS
EDUCACIÓ

18.10.2017

07.06.2018

VISITES I TALLERS ESCOLARS 2017/2018

LLEGIR MÉS