EDUCACIÓ

08.11.2018

30.06.2019

GRUP DE LECTURA 2018/2019

DADES
PRÀCTIQUES

CATEGORIA: Grup de lectura / Educació
ORIENTAT A: Persones interessades en la lectura
MÉS INFO: educacio@bombasgens.com
COMPLET

COMPLET

El grup de lectura de Bombas Gens es concep com un espai de trobada a partir de lectures relacionades d’alguna manera amb les exposicions que s’exhibeixen al centre d’art. Amb la col·laboració de la Biblioteca Municipal Joanot Martorell, els participants del grup de lectura compartiran la lectura d’un llibre la narrativa del qual contribuïsca a ampliar la perspectiva de les exposicions. Els objectius són fomentar el debat, compartir experiències vinculades als llibres des del nostre propi context quotidià i generar un espai de trobada a partir de la lectura.

Paco Inclán s’encarrega de dinamitzar el grup; és autor dels llibres de relats Tantas mentiras i Incertidumbre, ambdós publicats per l’editorial Jekyll&Jill (www.jekyllandjill.com). A més, és editor de la revista d’art i pensament Bostezo (www.revistabostezo.com) i imparteix tallers d’escriptura creativa.

La primera lectura va ser Al far, de Virginia Woolf, associada a l’exposició “El pols i el cos. Usos i representacions de l’espai”.

Per a la segona ens embarcàrem en Un hivern a Mallorca, de George Sand, associada a l’exposició “Anna-Eva Bergman. De nord a sud, ritmes”.

La tercera fou Confessions d’una màscara, de Yukio Mishima, en relació a l’exposició “La mirada de les coses. Fotografia japonesa entorn de Provoke“.

Seguírem amb Primera nieve en el monte Fuji, de Yasunari Kawabata, també a propòsit de “La mirada de les coses”.

Amb motiu de l’exposició de Nicolás Ortigosa “Obres 2002-2018”, en Bombas Gens del 16 de maig al 13 d’octubre de 2019, llegim El Aleph, de Borges.

 

La última de les lectures és Luces de Bohemia, de Valle-Inclán, i relacionada també amb l’exposició de Nicolás Ortigosa. Serà una lectura oberta a totes les persones que vulguen participar, dinamitzada pel propi grup de lectura. La farem el dimecres 26 de juny a les 18.30h

Durant el curs 2018/19 han participat en el grup de lectura: Amparo Alapont, Juana Latorre, María J. Ruiz, Soledad Martín, Mercedes Santos, Vicente Ibáñez, Amparo Giménez, Maribel Diana, Raquel Gil, Mercé Giner, María Eugenia García, Ángeles Mena, Ángel Martín, Mara Cebrián, Marlén Vicente, Francisca Jaén, María Pilar Jiménez, Isabel De Anta, María Teresa Salinas, Laura Almiñana, José María Ríos, María Ángeles García, Sonsoles Girón, Paqui Roda, Cristina Sanmartín, Victoria Latorre, Víctor José Latorre, Andrea Gil, Borja Ibáñez, Emilio García, Nuria Enguita, Sonia Martínez y Paco Inclán.

T’esperem per al pròxim. Perquè llegir és un risc i pretenem que continue sent-ho.

  • COMPARTIR

ET POT INTERESSAR

No hi ha resultats per a la busca seleccionada

EDUCACIÓ

08.07.2017

30.06.2018

EN MARXA: un procés de col·laboració impulsat per FPAA

LLEGIR MÉS
EDUCACIÓ

27.09.2017

30.06.2018

GRUP DE LECTURA 2017/2018

LLEGIR MÉS
EDUCACIÓ

18.10.2017

07.06.2018

VISITES I TALLERS ESCOLARS 2017/2018

LLEGIR MÉS