EXPOSICIÓ

12.02.2021

26.09.2021

Juan Uslé. Ull i paisatge

ORGANITZACIÓ: Bombas Gens Centre d’Art
ARTISTA: Juan Uslé
COMISSARIAT: Nuria Enguita i Vicent Todolí

Juan Uslé treballa a partir de la fotografia i la memòria per presentar una pintura evocadora lligada a l’abstracció. Aquesta exposició presenta una selecció d’obres de l’artista des de finals dels vuitanta de segle XX -amb paisatges expressionistes, abstractes i de pinzellada robusta- fins a una mostra de la sèrie Soñé que revelabas, amb obres realitzades en els últims deu anys. Aquesta sèrie, una mena d’autoretrats que representa el treball més íntim de Uslé, es contextualitza amb un conjunt de dibuixos -que funcionen a mode de notes o proves- i obres dels anys noranta, amb paisatges de colors intensos que alternen gest i geometria.

“Ull i paisatge” neix a partir de l’estudi de les obres d’Uslé pertanyents a la Col·lecció Per Amor a l’Art, que d’aquesta forma contínua donant suport als seus artistes mitjançant exposicions i publicacions individuals de la seua trajectòria.

Juan Uslé (Santander, 1954) és un dels artistes espanyols amb més reconeixement a nivell internacional i va ser guardonat al 2002 amb el Premi Nacional d’Arts Plàstiques de l’Ministeri de Cultura. Amb més de trenta anys de carrera artística, ha realitzat nombroses exposicions en institucions com el Museu Serralves (Porto), Museum Moderner Kunst Stiftung Ludwig (Viena), Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía (Madrid) o The New Museum of Contemporary Art (Nova York), entre d’altres.

 

FOTOS SALA: Jabali Studio

  • COMPARTIR

ET POT INTERESSAR

EXPOSICIÓ

08.04.2022

22.01.2023

Shigeru Ōnishi. A la recerca del meta-infinit

LLEGIR MÉS
EXPOSICIÓ

01.06.2022

04.09.2022

“SCULPTING REALITY. COLECCIÓ PER AMOR A L’ART” EN PHOTOESPAÑA (MADRID)

LLEGIR MÉS
EXPOSICIÓ

07.07.2022

04.06.2023

“Earth: A Retrospective”. El Ultimo Grito i la Col·lecció Per Amor a l’Art

LLEGIR MÉS