COMUNICACIÓ

13.05.2019

Així celebrarà Bombas Gens el dia i la nit dels museus

Amb motiu del Dia Internacional dels Museus i de la Nit dels Museus el dissabte 18 de maig, la Fundació Per Amor a l’Art ha organitzat en el seu centre d’art Bombas Gens una programació especial amb diferents activitats i visites guiades gratuïtes. També s’amplia l’horari d’obertura fins a les 22h.

El programa arranca amb una obertura del frondós jardí modernista de l’edifici, que inclou una important obra escultòrica site specific de l’artista Cristina Iglesias. Es podrà visitar lliurement d’11 a 14h sense necessitat de reserva ni inscripció.

A les 11.30h està prevista una visita guiada patrimonial que recorrerà el refugi antiaeri i el celler medieval descoberts durant la rehabilitació de l’antiga fàbrica. I a les 13.00h s’oferirà una visita a les exposicions La mirada de les coses. Fotografia japonesa al voltant de Provoke i Nicolás Ortigosa. Obres 2002-2018.

A les 12h tindrà lloc a la Nau 0 la inauguració d’una exposició amb el temps com a leit motiv que recull el procés de treball realitzat pel col·legi Escola 2 a Bombas Gens. Es podrà visitar lliurement fins a les 20h. “Un dels objectius de la nostra àrea d’educació és establir processos de llarga durada amb la comunitat escolar per construir vincles duradors i compartir aprenentatges. Fruit d’aquest interès i la confluència amb Escola 2, vam iniciar el setembre passat aquesta col·laboració que s’exhibeix ara en format expositiu. Durant aquests mesos, i a partir de diverses visites al centre d’art, tots els alumnes i les alumnes d’Escola 2 han estat desenvolupant les peces que es mostraran”, explica la coordinadora d’activitats culturals i eductives, Sonia Martínez.

Per la vesprada hi ha programades sengles visites patrimonials: una a les 17h que recorrerà el celler medieval i el jardí, i una altra a les 18h en la qual s’accedirà també al refugi antiaeri.

També es contempla per a les 19h La cosa de les coses, una visita especial dissenyada per la mediadora Laura Pastor a partir de l’exposició La mirada de les coses. Fotografia japonesa al voltant de Provoke en la qual, a través de la fotografia, la pintura, els objectes, les superfícies i els cossos dels assistents, s’indagarà sobre les materialitats mutables, sobre les seues petjades, els seus actes i els seus gestos. Cal inscripció al web de Bombas Gens.

La jornada es tancarà amb dues visites nocturnes: una al refugi antiaeri (20h) i una altra al celler (21h).

Per a totes les visites guiades cal inscriure’s prèviament enviant un correu electrònic a recepcio@bombasgens.com o telefonant al 963.463.856 (en horari d’obertura del museu).

Les activitats de la Fundació per Amor a l’Art són gratuïtes, incloses l’entrada a Bombas Gens Centre d’Art i els seus tallers i visites guiades.

COMUNICACIÓ

28.12.2022

Així és la fundació que impulsa el projecte Bombas Gens

LLEGIR MÉS
COMUNICACIÓ

12.12.2022

Catàlegs a la venda

LLEGIR MÉS
COMUNICACIÓ

16.09.2022

DONACIÓ SANG EN BOMBAS GENS EL 19 DE SETEMBRE

LLEGIR MÉS