COMUNICACIÓ

26.10.2017

Annabelle Selldorf, arquitecta responsable del projecte museogràfic de Bombas Gens

Transformar un edifici industrial en un espai museogràfic. Eixe ha sigut un dels principals reptes als quals s’ha hagut de fer front al projecte Bombas Gens. Una difícil prova que ha sabut superar amb èxit la responsable del projecte museogràfic: la prestigiosa arquitecta Annabelle Selldorf.

Annabelle Selldorf és la Directora de Selldorf Architects. Nasqué i es crià a Alemanya, on estudià la Llicenciatura en Arquitectura en el Pratt Institute i el Màster en la mateixa disciplina en Syracuse University a Florència, Italia. És membre de l’American Institute of Architects i forma part del consell d’Architectural League of New York, Chinati Foundation, i del Center for Curatorial Studies en Bard College. En 2017, Selldorf fou elegida per a l’American Academy of Arts and Letters, tres anys després de rebre el prestigiós premi d’arquitectura de la mateixa organització. En 2016 rebé l’AIA New York Medal of Honor.

Entre els seus clients es troben institucions culturals i universitats tals como el Museum of Contemporary Art San Diego, The Clark Art Institute, Neue Galerie New York i Brown University.

L’any passat Selldorf Architects va ser seleccionat entre els millors estudis del món per a dissenyar la renovació de The Frick Collection (Nova York).

Bombas Gens és el primer edifici públic en què Annabelle Selldorf ha treballat a Espanya. Més informació sobre el projecte i la trajectòria de l’arquitecta, ací: https://www.selldorf.com/projects/las-bombas-gens

  • COMPARTIR
COMUNICACIÓ

25.03.2020

Bombas Gens Virtual connectarà el seu públic amb els artistes

LLEGIR MÉS
COMUNICACIÓ

12.03.2020

Bombas Gens romandrà tancat fins a nou avís

LLEGIR MÉS
COMUNICACIÓ

02.03.2020

Bombas Gens celebrarà el Dia de la Dona amb la projecció d’”El último vuelo”

LLEGIR MÉS