COMUNICACIÓ

23.09.2019

Així és la fundació que impulsa el projecte Bombas Gens

La Fundació Per Amor a l’Art és un projecte familiar ple d’il·lusió i sentit de la responsabilitat, sorgit de la necessitat de compartir amb la societat part del rebut d’ella. Es va constituir el 2014 com a continuació d’una sèrie d’iniciatives que s’havien iniciat 10 anys abans, totes elles encaminades a ajudar els altres. Estes activitats van anar augmentant i diversificant-se i, finalment, la creació d’esta fundació va ser l’opció més raonable per millorar la gestió i abast de tots estos projectes. Actualment la FPAA s’articula mitjançant tres àrees: Art, Investigació i Acció Social.

L’objectiu de l’Àrea d’Art és contribuir a l’increment de la sensibilitat artística en la societat. Per a això, està desenvolupant la col·lecció d’art contemporani «Per Amor a l’Art», i ha creat Bombas Gens Centre d’Art per tal de posar esta col·lecció a disposició del públic. A més, col·labora en el mecenatge de les arts plàstiques i visuals mitjançant el suport a la producció d’obra, tant a destacats artistes joves com a altres ja consolidats.

L’Àrea d’Investigació es dedica a estudiar i divulgar aspectes relacionats amb la malaltia de Wilson i altres malalties rares. Les activitats que porta a terme actualment van encaminades a impulsar la recerca en la malaltia de Wilson, per a comprendre-la millor i desenvolupar nous tractaments. També impulsa la seua divulgació i ajuda així a realitzar un diagnòstic precoç que evite seqüeles irreversibles.

L’Àrea Social es preocupa pels més necessitats, principalment els menors en situació de vulnerabilitat, i busca el seu benestar atenent les seues necessitats bàsiques. Per a això col·labora amb altres entitats sense ànim de lucre, i crea espais d’acollida com el seu Centre Jove de suport convivencial.

Escolta el discurs de la directora de la Fundació, Susana Lloret, en la preview de Bombas Gens ací.

  • COMPARTIR
COMUNICACIÓ

29.05.2020

Inma Femenía produïx una exposició ex profeso per a Bombas Gens

LLEGIR MÉS
COMUNICACIÓ

26.05.2020

Bombas Gens torna amb un recorregut que recull la seua essència

LLEGIR MÉS
COMUNICACIÓ

14.05.2020

En mode virtual. Així celebrará Bombas Gens el Dia dels Museus

LLEGIR MÉS