COMUNICACIÓ

23.09.2019

Així és la fundació que impulsa el projecte Bombas Gens

La Fundació Per Amor a l’Art és un projecte familiar ple d’il·lusió i sentit de la responsabilitat, sorgit de la necessitat de compartir amb la societat part del rebut d’ella. Es va constituir el 2014 com a continuació d’una sèrie d’iniciatives que s’havien iniciat 10 anys abans, totes elles encaminades a ajudar els altres. Estes activitats van anar augmentant i diversificant-se i, finalment, la creació d’esta fundació va ser l’opció més raonable per millorar la gestió i abast de tots estos projectes. Actualment la FPAA s’articula mitjançant tres àrees: Art, Investigació i Acció Social.

L’objectiu de l’Àrea d’Art és contribuir a l’increment de la sensibilitat artística en la societat. Per a això, està desenvolupant la col·lecció d’art contemporani «Per Amor a l’Art», i ha creat Bombas Gens Centre d’Art per tal de posar esta col·lecció a disposició del públic. A més, col·labora en el mecenatge de les arts plàstiques i visuals mitjançant el suport a la producció d’obra, tant a destacats artistes joves com a altres ja consolidats.

L’Àrea d’Investigació es dedica a estudiar i divulgar aspectes relacionats amb la malaltia de Wilson i altres malalties rares. Les activitats que porta a terme actualment van encaminades a impulsar la recerca en la malaltia de Wilson, per a comprendre-la millor i desenvolupar nous tractaments. També impulsa la seua divulgació i ajuda així a realitzar un diagnòstic precoç que evite seqüeles irreversibles.

L’Àrea Social es preocupa pels més necessitats, principalment els menors en situació de vulnerabilitat, i busca el seu benestar atenent les seues necessitats bàsiques. Per a això col·labora amb altres entitats sense ànim de lucre, i crea espais d’acollida com el seu Centre Jove de suport convivencial.

Escolta el discurs de la directora de la Fundació, Susana Lloret, en la preview de Bombas Gens ací.

  • COMPARTIR
COMUNICACIÓ

28.10.2020

Bombas Gens signa un conveni amb el Museo Reina Sofía

LLEGIR MÉS
COMUNICACIÓ

18.09.2020

Sandra Guimarães, nova directora artística de Bombas Gens

LLEGIR MÉS
COMUNICACIÓ

27.07.2020

Catàlegs a la venda

LLEGIR MÉS