COMUNICACIÓ

23.09.2019

Així és la fundació que impulsa el projecte Bombas Gens

La Fundació Per Amor a l’Art és un projecte de la família Soler-Lloret ple d’il·lusió i sentit de la responsabilitat, sorgit de la necessitat de compartir amb la societat part del rebut d’ella. Es va constituir el 2014 com a continuació d’una sèrie d’iniciatives que s’havien iniciat 10 anys abans, totes elles encaminades a ajudar els altres. Estes activitats van anar augmentant i diversificant-se i, finalment, la creació d’esta fundació va ser l’opció més raonable per millorar la gestió i abast de tots estos projectes. Actualment la FPAA s’articula mitjançant tres àrees: Art, Investigació i Acció Social.

L’objectiu de l’Àrea d’Art és contribuir a l’increment de la sensibilitat artística en la societat. Per a això, està desenvolupant la col·lecció d’art contemporani «Per Amor a l’Art», i ha creat Bombas Gens Centre d’Art per tal de posar esta col·lecció a disposició del públic. A més, col·labora en el mecenatge de les arts plàstiques i visuals mitjançant el suport a la producció d’obra, tant a destacats artistes joves com a altres ja consolidats.

L’Àrea d’Investigació es dedica a estudiar i divulgar aspectes relacionats amb la malaltia de Wilson i altres malalties rares. Les activitats que porta a terme actualment van encaminades a impulsar la recerca en la malaltia de Wilson, per a comprendre-la millor i desenvolupar nous tractaments. També impulsa la seua divulgació i ajuda així a realitzar un diagnòstic precoç que evite seqüeles irreversibles.

L’Àrea Social es preocupa de sectors vulnerables. Es dedica principalment a la integració de menors en risc d’exclusió social i al suport a persones amb Dany Cerebral Adquirit. Per a això, acull al seedifici social el Centre de Dia Nueva Opción 2 FPAA. A més, també col·labora amb altres entitats dedicades a fins similars. 

Des de juliol de 2017 Fundació Per Amor a l’Art desenvolupa la seua triple activitat en la seua seu: Bombas Gens. 

  • COMPARTIR
COMUNICACIÓ

16.06.2021

Exposició de fotografia “Sculpting Reality” en la col·lecció “Per Amor a l’Art»

LLEGIR MÉS
COMUNICACIÓ

28.04.2021

Catàlegs a la venda

LLEGIR MÉS
COMUNICACIÓ

12.02.2021

La Fundació Per Amor a l’Art presenta «Juan Uslé. Ojo y paisaje» en Bombas Gens

LLEGIR MÉS