COMUNICACIÓ

14.12.2020

Bombas Gens aposta per oferir plans de cultura segura este Nadal

Bombas Gens es disposa a celebrar el seu Nadal més atípic apostant per oferir diferents plans de cultura segura per a tots els públics. Per a això, el centre d’art de la Fundació Per Amor a l’Art ampliarà el seu horari d’obertura i la seua oferta de visites guiades, tant a les exposicions com als espais patrimonials (refugi antiaeri i celler medieval).

Precisament aquests espais són els protagonistes de dues de les activitats familiars que s’han programat. D’una banda, el 2 de gener “Ho veus? Ho lliges? ” convidarà els participants a conèixer més sobre el refugi de la Guerra Civil trobat a l’edifici, des de la perspectiva de la imatge. Per una altra, amb “Xafa i xof” els assistents podran acostar-se a la història del celler medieval i a el jardí a través del cos el 27 de desembre. El centre d’art també contempla que els més menuts de la casa interactuen amb les exposicions d’una manera lúdica a través d’”El fum de Picolina”; un joc a partir de la mostra “Hiperespais” que tindrà lloc el 3 de gener.

Bombas Gens compleix totes les mesures de seguretat establertes per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, inclosa la recomanació de reduir tant l’aforament de les sales com les places de les activitats grupals. A més, en aquesta nova etapa del centre d’art, es permet accedir a jardí lliurement sense necessitat de reserva, de manera que els usuaris poden complementar amb la visita a aquest espai a l’aire lliure el seu recorregut per les exposicions.

En aquests moments, estan en marxa dues mostres de la Col·lecció Per Amor a l’Art: “Botàniques” i “Hiperespais”, i l’exposició individual de l’artista valenciana Inma Femenía “Infralleu”.

Una atractiva i segura oferta cultural que es podrà gaudir en l’horari habitual del centre, i també en una sèrie de dies en què Bombas Gens preveu obrir de manera extraordinària: 28, 29 i 30 de desembre i 4 de gener. A més, el 24 i 31 de desembre i el 5 de gener el centre d’art estarà obert fins a migdia.

Tant l’entrada a Bombas Gens com la inscripció en les seues visites i activitats (imprescindible via www.bombasgens.com) és gratuïta, gràcies a la Fundació Per Amor a l’Art.

  • COMPARTIR
COMUNICACIÓ

16.09.2022

DONACIÓ SANG EN BOMBAS GENS EL 19 DE SETEMBRE

LLEGIR MÉS
COMUNICACIÓ

11.08.2022

Horari especial pròxims festius i tancaments parcials d’àrees

LLEGIR MÉS
COMUNICACIÓ

05.07.2022

Així és la fundació que impulsa Bombas Gens

LLEGIR MÉS