COMUNICACIÓ

31.10.2018

Bombas Gens inicia una col·laboració amb EMT

Pròxima parada, Bombas Gens Centre d’Art. És el que diversos grups d’escolars podran escoltar a partir d’ara en els autobusos que realitzen les rutes del projecte Mou-te amb l’EMT. Es tracta d’un dels programes que l’empresa municipal de transports ha dissenyat per tal d’arribar al públic més jove, i aquest curs inclou Bombas Gens com a parada dins de la seua ruta La València modernista.

“Mitjançant acords amb entitats com Bombas Gens, es busca difondre els beneficis de la mobilitat sostenible i donar a conèixer el servei de transport públic municipal, al mateix temps que es descobreix als escolars punts emblemàtics de la ciutat. Bombas Gens ens ha semblat molt interessant per ser una excel·lent representació de la València industrial i modernista”, explica Manuel López, director de l’àrea de màrqueting d’EMT.

D’aquesta manera, diversos grups d’escolars podran conèixer de la mà de professionals especialitzats el passat d’un edifici d’incalculable valor patrimonial, reconvertit ara en centre d’art. “Després de l’èxit dels tallers educatius que venim oferint, vam pensar que formar part d’aquesta proposta és una bona manera d’ampliar l’abast de les nostres activitats dirigides a públic escolar. Ens ha semblat molt interessant integrar-nos en un projecte que funciona molt bé, i que ens permet posar el focus en la part modernista de l’edifici, sovint eclipsada per la singularitat del refugi antiaeri i el celler medieval que es va descobrir durant la seua rehabilitació”, afirma Sonia Martínez, coordinadora d’activitats de Bombas Gens Centre d’Art.

Aquesta iniciativa s’emmarca en la filosofia de la Fundació Per Amor a l’Art i Bombas Gens Centre d’Art de propiciar col·laboracions entre allò públic i allò privat per optimitzar recursos, sumar esforços i multiplicar l’abast de les mateixes.

COMUNICACIÓ

28.12.2022

Així és la fundació que impulsa el projecte Bombas Gens

LLEGIR MÉS
COMUNICACIÓ

12.12.2022

Catàlegs a la venda

LLEGIR MÉS
COMUNICACIÓ

16.09.2022

DONACIÓ SANG EN BOMBAS GENS EL 19 DE SETEMBRE

LLEGIR MÉS