COMUNICACIÓ

06.04.2018

Bombas Gens obté el premi Land Rover Born d’arquitectura

El projecte de rehabilitació de l’edifici Bombas Gens ha estat premiat amb el guardó Land Rover Born en la categoria d’Arquitectura. Es reconeix així el treball de l’equip d’arquitectes format per Ramón Esteve, Annabelle Selldorf i Eduardo de Miguel que han aconseguit recuperar una antiga fàbrica d’indubtable valor històric-social i convertir-la en l’espai polivalent, referent internacional, que és ara i on la Fundació Per Amor a l’Art desenvolupa la seua triple activitat artística, social i investigadora.

Ramón Esteve va recollir ahir el premi al Teatro Real de Madrid, i ha afirmat que l’objectiu ha estat sempre el d’aconseguir unificar el criteri d’intervenció en tot el conjunt, siguen edificis originals o de nova construcció; i al mateix temps dotar a cada un d’ells de la singularitat que cada ús específic necessita. Una fita que Esteve ha aconseguit amb escreix desenvolupant, en col·laboració amb Annabelle Selldorf, l’excel·lent treball iniciat per Eduardo de Miguel. Precisament Selldorf, que compta en el seu haver un elevat nombre de projectes de prestigi internacional, ha mostrat aquesta mateixa setmana les primeres imatges de la renovació de The Frick Collection (Nova York) que està duent a terme.

Els Premis internacionals Land Rover Born, creats per Jean Christophe Chopin fa vuit anys, reconeixen el talent creatiu que aconsegueix barrejar la innovació i la funcionalitat de manera estètica a través de sis disciplines representades: Arquitectura, Tecnologia, Moda, Casa, Esport i Mobilitat. Els guanyadors espanyols exposaran els seus dissenys en el marc de la Design Milan Week, concretament a l’espai que Land Rover Born tindrà del 17 al 22 d’abril al cèntric barri de Brera, amb la resta de premiats de cada país -Alemanya, França, Anglaterra, Estats Units i Xina-. Posteriorment, el 4 d’octubre, es donaran cita a Londres on es triarà el guanyador internacional.

COMUNICACIÓ

28.12.2022

Així és la fundació que impulsa el projecte Bombas Gens

LLEGIR MÉS
COMUNICACIÓ

12.12.2022

Catàlegs a la venda

LLEGIR MÉS
COMUNICACIÓ

16.09.2022

DONACIÓ SANG EN BOMBAS GENS EL 19 DE SETEMBRE

LLEGIR MÉS