COMUNICACIÓ

28.10.2020

Bombas Gens signa un conveni amb el Museo Reina Sofía

Bombas Gens Centre d’Art i el Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía han decidit unir esforços per desenvolupar projectes culturals conjunts, i han signat un conveni que servirà de marc per a tal efecte. D’aquesta manera, el centre d’art de la Fundació Per Amor a l’Art i el MNCARS formalitzen un desig de col·laborar que possibilitarà els propers anys l’organització d’exposicions temporals, préstecs d’obres, projectes d’investigació i estudi, congressos i jornades, publicacions o estades professionals.

El primer dels fruits d’aquesta col·laboració és l’organització a Madrid (juntament amb la Fondation Hartung-Bergman) de l’exposició “Anna-Eva Bergman. De nord a sud, ritmes “. La mostra, que ja es va exhibir en Bombas Gens en 2018 i que es podrà visitar ara al Palacio de Velázquez del Parc del Retiro, comprén diverses peces de la Col·lecció Per Amor a l’Art; una col·lecció privada de fotografia i art contemporani composta per més de 2.250 obres d’uns 220 autors. En 2018 va rebre el premi “A” al col·leccionisme de la Fundación ARCO.

S’espera que a aquesta iniciativa se li sumen altres activitats culturals que contribuïsquen al coneixement i difusió de l’art modern i contemporani en les seues diverses manifestacions, i que afavorisquen la comunicació social de les arts plàstiques i visuals.

 

FOTOS: Arxiu fotogràfic del Museo Reina Sofía.

  • COMPARTIR
COMUNICACIÓ

16.09.2022

DONACIÓ SANG EN BOMBAS GENS EL 19 DE SETEMBRE

LLEGIR MÉS
COMUNICACIÓ

11.08.2022

Horari especial pròxims festius i tancaments parcials d’àrees

LLEGIR MÉS
COMUNICACIÓ

05.07.2022

Així és la fundació que impulsa Bombas Gens

LLEGIR MÉS