COMUNICACIÓ

25.03.2020

Bombas Gens Virtual connectarà el seu públic amb els artistes

Bombas Gens aposta per la tendència #CulturaEnCasa i ha adoptat un mode virtual per a continuar la seua activitat mentre les seues portes físiques estiguen tancades. El centre d’art de la Fundació Per Amor a l’Art pretén així seguir en contacte amb el seu públic el temps que duren les mesures de confinament domiciliari imposades per a frenar l’avanç del coronavirus.

A les xarxes socials i al web de Bombas Gens ja es pot observar aquesta nova dinàmica, que tractarà d’apropar dia a dia a la seua comunitat no només obres d’art sinó als propis artistes, al voltant dels quals giraran gran part dels continguts que s’han previst. D’aquesta manera, es busca donar a conèixer més a fons als autors de les obres de la Col·lecció Per Amor a l’Art (per a l’exhibició de la qual es va crear Bombas Gens).

Serà el moment també de recórrer virtualment les exposicions i espais patrimonials de l’edifici, d’aprofundir en el material d’arxiu i de donar cabuda a noves iniciatives i formats que puguen ser consumits digitalment. Peces audiovisuals de nova creació, assajos sobre artistes, diàlegs, tallers o itineraris familiars són algunes de les propostes que oferirem. Tot això dissenyat en gran part per l’equip d’art i mediació, que continuarà treballant telemàticament.

Així ho contempla el programa plural i divers que s’ha preparat, amb activitats enfocades a tots els públics i edats, i que intentarà que l’usuari adopte un paper més actiu, encara que haja de ser des del sofà de sa casa.

  • COMPARTIR
COMUNICACIÓ

16.06.2021

Exposició de fotografia “Sculpting Reality” en la col·lecció “Per Amor a l’Art»

LLEGIR MÉS
COMUNICACIÓ

28.04.2021

Catàlegs a la venda

LLEGIR MÉS
COMUNICACIÓ

12.02.2021

La Fundació Per Amor a l’Art presenta «Juan Uslé. Ojo y paisaje» en Bombas Gens

LLEGIR MÉS