COMUNICACIÓ

25.03.2020

Bombas Gens Virtual connectarà el seu públic amb els artistes

Bombas Gens aposta per la tendència #CulturaEnCasa i ha adoptat un mode virtual per a continuar la seua activitat mentre les seues portes físiques estiguen tancades. El centre d’art de la Fundació Per Amor a l’Art pretén així seguir en contacte amb el seu públic el temps que duren les mesures de confinament domiciliari imposades per a frenar l’avanç del coronavirus.

A les xarxes socials i al web de Bombas Gens ja es pot observar aquesta nova dinàmica, que tractarà d’apropar dia a dia a la seua comunitat no només obres d’art sinó als propis artistes, al voltant dels quals giraran gran part dels continguts que s’han previst. D’aquesta manera, es busca donar a conèixer més a fons als autors de les obres de la Col·lecció Per Amor a l’Art (per a l’exhibició de la qual es va crear Bombas Gens).

Serà el moment també de recórrer virtualment les exposicions i espais patrimonials de l’edifici, d’aprofundir en el material d’arxiu i de donar cabuda a noves iniciatives i formats que puguen ser consumits digitalment. Peces audiovisuals de nova creació, assajos sobre artistes, diàlegs, tallers o itineraris familiars són algunes de les propostes que oferirem. Tot això dissenyat en gran part per l’equip d’art i mediació, que continuarà treballant telemàticament.

Així ho contempla el programa plural i divers que s’ha preparat, amb activitats enfocades a tots els públics i edats, i que intentarà que l’usuari adopte un paper més actiu, encara que haja de ser des del sofà de sa casa.

  • COMPARTIR
COMUNICACIÓ

29.05.2020

Inma Femenía produïx una exposició ex profeso per a Bombas Gens

LLEGIR MÉS
COMUNICACIÓ

26.05.2020

Bombas Gens torna amb un recorregut que recull la seua essència

LLEGIR MÉS
COMUNICACIÓ

14.05.2020

En mode virtual. Així celebrará Bombas Gens el Dia dels Museus

LLEGIR MÉS