COMUNICACIÓ

17.12.2019

Celebrem el Nadal amb una programació especial

Amb motiu de les festes nadalenques Bombes Gens posarà en marxa un programa especial de visites i activitats. D’una banda, el centre d’art de la Fundació Per Amor a l’Art activarà visites guiades extra a les seues instal·lacions (exposicions, celler medieval, refugi antiaeri i jardí), moltes d’elles adaptades al públic familiar.

D’altra banda, es continuen oferint diferents activitats culturals per a adults i famílies relacionades amb les exposicions de el Centre d’Art i els seus espais patrimonials. Com a exemples es podrien mencionar una visita a l’exposició de fotografia japonesa partint d’un joc de rol, o els diversos itineraris familiars que s’han preparat des de punts de vista sui generis: al celler i el jardí des del cos, al refugi des de la perspectiva de la imatge, a les exposicions d’art des del so, etc.

Com a novetat, aquest any s’ha tingut en compte als més menuts de la casa i s’incorpora a la programació un taller per a xiquets i xiquetes d’entre 3 i 6 anys que explorarà l’exposició de Sheela Gowda “Remains”.

En relació a aquesta mateixa mostra, també s’estrena durant aquestes festes una intervenció de la ballarina i coreògrafa Ángela Verdugo i el músic multiinstrumentista Avelino Saavedra: “Allò simbòlic, els ecos i les restes”.

Els interessats han de reservar la seua plaça gratuïtament ací, o al telèfon 963 463 856 (en horari d’obertura del centre).

El programa finalitzarà amb una obertura extraordinària del jardí el 5 de gener d’11 a 14h amb accés lliure, per a la qual no es necessita inscripció.

Tant l’entrada a el Centre d’Art com la inscripció en les seues visites i activitats és gratuïta, gràcies a la Fundació Per Amor a l’Art.

 

FULLET INFORMATIU DISPONIBLE ACÍ.

COMUNICACIÓ

28.12.2022

Així és la fundació que impulsa el projecte Bombas Gens

LLEGIR MÉS
COMUNICACIÓ

12.12.2022

Catàlegs a la venda

LLEGIR MÉS
COMUNICACIÓ

16.09.2022

DONACIÓ SANG EN BOMBAS GENS EL 19 DE SETEMBRE

LLEGIR MÉS