COMUNICACIÓ

15.01.2019

El Consell Valencià de Cultura visita Bombas Gens

Bombas Gens Centre d’Art ha rebut hui la visita del Consell Valencià de Cultura. Els seus consellers han volgut mostrar així el seu suport a este projecte artístic global i de mecenatge de la Fundació Per Amor a l’Art.

“Esta iniciativa ha sigut fruit del compromís de la meua família. Pensem que les persones que tenim la sort de poder donar, tenim també la responsabilitat de compartir, i de fer-ho de manera intel·ligent i eficaç. Però també vull posar de manifest que este projecte ha pogut tirar endavant gràcies al suport de molts polítics, de tots els colors, que ens han donat el seu suport. De ciutadans compromesos, siguen del partit que siguen”. Amb estes paraules ha rebut Susana Lloret, directora de FPAA, a la màxima entitat assessora de la Generalitat Valenciana en matèria cultural.

Encapçalats pel seu president, Santiago Grisolía, els consellers del CVC han recorregut les diferents exposicions del Centre d’Art que ara mateix estan en marxa, així com també el jardí, el refugi antiaeri i el celler medieval que comprén el conjunt Bombas Gens. Per part de la Fundació Per Amor a l’Art, els ha acompanyat la directora general, Susana Lloret, Mª Luisa Soler (membre del patronat), Nuria Enguita (directora de Bombas Gens Centre d’Art), Sole Martínez (Coordinadora del Centre Jove), i Paloma Berrocal (arqueòloga).

A la fi de la visita, el secretari executiu del CVC, Jesús Huguet, ha volgut expressar el seu suport al projecte amb estes paraules: “Em pareix una de les intervencions de recuperació artística i patrimonial més importants que han hagut mai en la història de València. És admirable que des de la iniciativa privada s’haja aconseguit un espai artístic com este. És un model no només a nivell valencià sinó a nivell estatal i internacional. És un exemple que caldria seguir tant per part de la iniciativa privada com de la pública per a recuperar la dignitat del món del patrimoni i de l’art”

Segons han explicat des del CVC, ja fa anys que la institució insisteix en la importància del mecenatge, sobretot en matèries de recuperació patrimonial, de creació cultural i científica, i de necessitat social. Per això, el Consell ha volgut saludar l’abast de la inversión dels impulsors de la Fundació per Amor a l’Art, que no només financien un projecte artístic de vocació internacional amb l’objectiu de contribuir a l’increment de la sensibilitat artística en la societat i de les capacitats d’entendre el món a través de l’art contemporani, sinó que donen un pes específic a Marxalenes: urbanístic i d’ajuda i integració social, a través de les seues tres àrees: artística, d’investigació i d’acció social.

COMUNICACIÓ

28.12.2022

Així és la fundació que impulsa el projecte Bombas Gens

LLEGIR MÉS
COMUNICACIÓ

12.12.2022

Catàlegs a la venda

LLEGIR MÉS
COMUNICACIÓ

16.09.2022

DONACIÓ SANG EN BOMBAS GENS EL 19 DE SETEMBRE

LLEGIR MÉS