COMUNICACIÓ

01.12.2018

El Ministre de Cultura visita Bombas Gens

El ministre de Cultura i Esport ha visitat aquest migdia Bombas Gens. José Guirao ha volgut conèixer de primera mà el Centre d’Art, i ho ha fet acompanyat de la directora general de l’INAEM, Amaya de Miguel, el Conseller de Cultura, Vicent Marzà, el president i la directora general de la Fundació Per Amor a l’Art, José Luis Soler i Susana Lloret, i la directora de Bombas Gens Centre d’Art, Nuria Enguita.

El ministre ha manifestat sentir-se feliç d’haver vingut, i ha qualificat de meravellós aquest projecte de la Fundació Per Amor a l’Art, en tant que uneix l’art i la recuperació arquitectònica de part de la història de la ciutat de València. “Que un projecte privat siga tan generós, tan delicat i tan acurat em sembla un exemple no només per València sinó per a tot Espanya. Tant de bo hi hagués molts més projectes com aquest a Espanya”, ha afirmat Guirao al final del recorregut.

La visita ha comprès les naus expositives, el refugi antiaeri de la Guerra Civil, el celler medieval i el jardí del Centre d’Art.

COMUNICACIÓ

24.07.2019

La Generalitat reconeix Bombas Gens com “Projecte d’interés social”

LLEGIR MÉS
COMUNICACIÓ

04.07.2019

S’edita el llibre digital “Bombas Gens 1930-2019”

LLEGIR MÉS
COMUNICACIÓ

03.07.2019

Bombas Gens celebra el seu 2n aniversari amb una exposició sobre alqueries

LLEGIR MÉS