COMUNICACIÓ

01.12.2018

El Ministre de Cultura visita Bombas Gens

El ministre de Cultura i Esport ha visitat aquest migdia Bombas Gens. José Guirao ha volgut conèixer de primera mà el Centre d’Art, i ho ha fet acompanyat de la directora general de l’INAEM, Amaya de Miguel, el Conseller de Cultura, Vicent Marzà, el president i la directora general de la Fundació Per Amor a l’Art, José Luis Soler i Susana Lloret, i la directora de Bombas Gens Centre d’Art, Nuria Enguita.

El ministre ha manifestat sentir-se feliç d’haver vingut, i ha qualificat de meravellós aquest projecte de la Fundació Per Amor a l’Art, en tant que uneix l’art i la recuperació arquitectònica de part de la història de la ciutat de València. “Que un projecte privat siga tan generós, tan delicat i tan acurat em sembla un exemple no només per València sinó per a tot Espanya. Tant de bo hi hagués molts més projectes com aquest a Espanya”, ha afirmat Guirao al final del recorregut.

La visita ha comprès les naus expositives, el refugi antiaeri de la Guerra Civil, el celler medieval i el jardí del Centre d’Art.

COMUNICACIÓ

11.12.2019

Bombas Gens difondrà la Col·lecció Per Amor a l’Art via “Ràdio Ècfrasi”

LLEGIR MÉS
COMUNICACIÓ

04.11.2019

Posem el focus en el fenòmen del fotollibre japonés de la mà d’I. Kaneko

LLEGIR MÉS
COMUNICACIÓ

31.10.2019

Bombas Gens llança una nova oferta de visites guiades exprés

LLEGIR MÉS