COMUNICACIÓ

14.05.2020

En mode virtual. Així celebrará Bombas Gens el Dia dels Museus

El Dia dels Museus serà enguany el més atípic dels últims temps. Una efemèride condicionada per la crisi del coronavirus, que Bombas Gens celebrarà a manera virtual.

A l’espera que el panorama general es vaja definint i es puguin obrir les portes amb totes les mesures de seguretat pertinents, el centre d’art de la Fundació Per Amor a l’Art seguirà adaptant al format online la programació, que serà especial el proper dilluns 18 de maig.

Així, s’han previst diferents activitats pensades per a visibilitzar alguns dels processos de treball i oficis que habitualment passen més desapercebuts en el dia a dia de Bombas Gens. La primera proposta convidarà a endinsar-se en el muntatge de la mostra “Remains” de Sheela Gowda per conèixer-la des del punt de vista de la restauració i la conservació. Un procés que resultà ser un desafiament per l’àmplia varietat de materials de què estaven fetes les diverses instal·lacions que es van exhibir de l’artista: fem de vaca, cabell humà, bidons de metall o pasta de kumkum, entre d’altres.

També es posarà el focus en la feina que es realitza al jardí de Bombas Gens: un espai íntimament lligat amb les sales d’exposició, més encara en aquests moments en què una de les mostres, “Botàniques”, connecta l’interior i l’exterior del centre d’art. L’encarregat de recórrer el jardí i de fer-nos partícips de tots els canvis que ha experimentat amb l’arribada de la primavera serà el paisatgista que el va dissenyar: Gustavo Marina.

Finalment, Núria Enguita i Jose Miguel García Cortés, directors de Bombas Gens i l’IVAM respectivament, conversaran sobre la difícil situació a la qual s’enfronten en l’actualitat els museus, del canvi de paradigma que han d’afrontar, i dels principals reptes de futur que se’ls plantegen.

COMUNICACIÓ

28.12.2022

Així és la fundació que impulsa el projecte Bombas Gens

LLEGIR MÉS
COMUNICACIÓ

12.12.2022

Catàlegs a la venda

LLEGIR MÉS
COMUNICACIÓ

16.09.2022

DONACIÓ SANG EN BOMBAS GENS EL 19 DE SETEMBRE

LLEGIR MÉS