COMUNICACIÓ

27.05.2019

Es presenta a Bombas Gens el videoclip del projecte “Joves en Marxa”

Apropar i fer més accessible l’art contemporani als adolescents. Aquest ha estat un dels principals èxits de “Joves en Marxa”; el projecte col·laboratiu que la Fundació Per Amor a l’Art ha desenvolupat des dels seus àrees social i d’art.

Així, partint d’una visita a l’exposició de fotografia japonesa de Bombas Gens Centre d’Art, un grup d’adolescents del barri de Marxalenes de València ha elaborat un videoclip, lletra i música incloses.

El procés ha durat prop de dos mesos, i en ell s’han implicat diversos agents com l’estudi La Dula, els alumnes de 1r de so per a audiovisuals i 2n de realització d’audiovisuals de l’Institut Juan Comenius, o els músics Biano, Josep Winston de Frida i DingDong System.

Aquests tres últims van amenitzar també la festa de presentació del videoclip que va tindre lloc divendres passat a Bombas Gens i que celebrava, a més, la consecució dels principals objectius que es volien assolir amb aquest procés.

I és que des del principi s’ha buscat propiciar un espai en el qual escoltar i, per què no, crear trap, rap i altres músiques urbanes. On aprendre a utilitzar càmeres professionals, dissenyar coreografies, escriure lletres o triar localitzacions. En definitiva, generar un ritme, entès com una possibilitat per inventar maneres de fer i relacionar-se, per crear xarxes i intercanviar referències i interessos entre joves adolescents, professionals i artistes. Tot això explorant metodologies i aprenentatges entre institucions veïnes, desplaçant-nos des de l’educació reglada a la no reglada, de l’art a allò social o de l’escriptura a l’audiovisual.

En definitiva, un espai per a l’escolta, l’aprenentatge compartit i la creació col·lectiva que pensem que hem aconseguit generar amb escreix. ¡I per això vam brindar tots junts amb orxata!

FOTOS: Mónica Galera
COMUNICACIÓ

28.12.2022

Així és la fundació que impulsa el projecte Bombas Gens

LLEGIR MÉS
COMUNICACIÓ

12.12.2022

Catàlegs a la venda

LLEGIR MÉS
COMUNICACIÓ

16.09.2022

DONACIÓ SANG EN BOMBAS GENS EL 19 DE SETEMBRE

LLEGIR MÉS