COMUNICACIÓ

23.07.2018

Es publica el llibre “Proyecto fotográfico Bombas Gens” de Frank Gómez

La Fundació Per Amor a l’Art acaba d’editar “Proyecto fotográfico Bombas Gens”; un llibre que recopila les instantànies que es van prendre al llarg de la rehabilitació de l’edifici que acull en l’actualitat a Bombas Gens Centre d’Art. Un treball del fotògraf especialitzat en arquitectura industrial Frank Gómez, que va realitzar una sèrie de reportatges de l’antiga fàbrica: abans de la seua rehabilitació quan estava abandonada, durant les obres de reestructuració, en el moment en què es van descobrir el celler medieval i el refugi de la Guerra Civil, i en l’actualitat, transformat ja en Centre d’Art.

Les fotografies s’acompanyen d’un text del propi fotògraf, així com d’un altre signat per Paloma Berrocal, directora de la intervenció arqueològica.

Este exemplar trilingüe (valencià – castellà – anglés) dissenyat per The Graphic Bureau completa un primer número publicat el 2017, “Historias de Bombas Gens”, dedicat a la memòria d’un edifici d’elevat valor patrimonial. Recull el llegat material i immaterial que ens han anat transmetent les persones que el van habitar.

Tots dos exemplars es poden adquirir per 10 € al taulell de recepció del Centre d’Art, o sol·licitant-ho per mail a: recepcio@bombasgens.com Comprant els dos exemplars junts, el preu es redueix a 15 €

COMUNICACIÓ

11.12.2019

Bombas Gens difondrà la Col·lecció Per Amor a l’Art via “Ràdio Ècfrasi”

LLEGIR MÉS
COMUNICACIÓ

04.11.2019

Posem el focus en el fenòmen del fotollibre japonés de la mà d’I. Kaneko

LLEGIR MÉS
COMUNICACIÓ

31.10.2019

Bombas Gens llança una nova oferta de visites guiades exprés

LLEGIR MÉS