COMUNICACIÓ

23.07.2018

Es publica el llibre “Proyecto fotográfico Bombas Gens” de Frank Gómez

La Fundació Per Amor a l’Art acaba d’editar “Proyecto fotográfico Bombas Gens”; un llibre que recopila les instantànies que es van prendre al llarg de la rehabilitació de l’edifici que acull en l’actualitat a Bombas Gens Centre d’Art. Un treball del fotògraf especialitzat en arquitectura industrial Frank Gómez, que va realitzar una sèrie de reportatges de l’antiga fàbrica: abans de la seua rehabilitació quan estava abandonada, durant les obres de reestructuració, en el moment en què es van descobrir el celler medieval i el refugi de la Guerra Civil, i en l’actualitat, transformat ja en Centre d’Art.

Les fotografies s’acompanyen d’un text del propi fotògraf, així com d’un altre signat per Paloma Berrocal, directora de la intervenció arqueològica.

Este exemplar trilingüe (valencià – castellà – anglés) dissenyat per The Graphic Bureau completa un primer número publicat el 2017, “Historias de Bombas Gens”, dedicat a la memòria d’un edifici d’elevat valor patrimonial. Recull el llegat material i immaterial que ens han anat transmetent les persones que el van habitar.

Tots dos exemplars es poden adquirir per 10 € al taulell de recepció del Centre d’Art, o sol·licitant-ho per mail a: recepcio@bombasgens.com Comprant els dos exemplars junts, el preu es redueix a 15 €

COMUNICACIÓ

28.12.2022

Així és la fundació que impulsa el projecte Bombas Gens

LLEGIR MÉS
COMUNICACIÓ

12.12.2022

Catàlegs a la venda

LLEGIR MÉS
COMUNICACIÓ

16.09.2022

DONACIÓ SANG EN BOMBAS GENS EL 19 DE SETEMBRE

LLEGIR MÉS