COMUNICACIÓ

15.04.2019

HORARI OBERTURA, VISITES I ACTIVITATS ESPECIAL PASQUA

Amb motiu de les festes de Pasqua, la Fundació Per Amor a l’Art amplia les activitats i horaris del seu centre d’art Bombas Gens, que obrirà també els dies festius. D’una banda, s’han activat visites guiades extra a les seues instal·lacions (exposicions, celler medieval, refugi antiaeri i jardí). S’ha adaptat, a més, part d’aquestes visites al públic familiar després de l’èxit aconseguit amb aquesta fórmula en el passat Nadal.

Els interessats han de reservar la seua plaça gratuïtament a recepció, al telèfon 963 463 856 (en horari d’obertura del centre), o al correu electrònic recepcio@bombasgens.com (cal esperar un mail de confirmació).

D’altra banda, es continuen oferint diferents activitats culturals per a públic infantil i adult relacionades amb les exposicions del Centre d’Art i la Col·lecció Per Amor a l’Art. Una lectura de l’exposició d’Anna-Eva Bergman des del punt de vista de la conservació, una visita a l’exposició de fotografia japonesa relacionada amb motiu del Dia Internacional de la Dansa o els tallers familiars “Living eyes” i “Estrats de matèria per a un receptari” són només alguns exemples del programa que s’ha preparat.

Els interessats es poden inscriure a la fitxa de l’activitat seleccionada que trobaran a l’apartat d’activitats del web www.bombasgens.com. Hauran d’esperar també un mail de confirmació.

El programa també inclou una obertura extraordinària del jardí el diumenge 28 d’abril de 11 a 14h amb accés lliure, per a la qual no es necessita inscripció.

La Fundació Per Amor a l’Art possibilita que tant l’entrada al seu Centre d’Art com la inscripció en visites i activitats sigua gratuïta, seguint la seua filosofia de compartir i sensibilitzar a través de l’art.

Descarrega ací el fullet

 

FOTO: Alberto Sancho
COMUNICACIÓ

11.12.2019

Bombas Gens difondrà la Col·lecció Per Amor a l’Art via “Ràdio Ècfrasi”

LLEGIR MÉS
COMUNICACIÓ

04.11.2019

Posem el focus en el fenòmen del fotollibre japonés de la mà d’I. Kaneko

LLEGIR MÉS
COMUNICACIÓ

31.10.2019

Bombas Gens llança una nova oferta de visites guiades exprés

LLEGIR MÉS