COMUNICACIÓ

15.04.2019

HORARI OBERTURA, VISITES I ACTIVITATS ESPECIAL PASQUA

Amb motiu de les festes de Pasqua, la Fundació Per Amor a l’Art amplia les activitats i horaris del seu centre d’art Bombas Gens, que obrirà també els dies festius. D’una banda, s’han activat visites guiades extra a les seues instal·lacions (exposicions, celler medieval, refugi antiaeri i jardí). S’ha adaptat, a més, part d’aquestes visites al públic familiar després de l’èxit aconseguit amb aquesta fórmula en el passat Nadal.

Els interessats han de reservar la seua plaça gratuïtament a recepció, al telèfon 963 463 856 (en horari d’obertura del centre), o al correu electrònic recepcio@bombasgens.com (cal esperar un mail de confirmació).

D’altra banda, es continuen oferint diferents activitats culturals per a públic infantil i adult relacionades amb les exposicions del Centre d’Art i la Col·lecció Per Amor a l’Art. Una lectura de l’exposició d’Anna-Eva Bergman des del punt de vista de la conservació, una visita a l’exposició de fotografia japonesa relacionada amb motiu del Dia Internacional de la Dansa o els tallers familiars “Living eyes” i “Estrats de matèria per a un receptari” són només alguns exemples del programa que s’ha preparat.

Els interessats es poden inscriure a la fitxa de l’activitat seleccionada que trobaran a l’apartat d’activitats del web www.bombasgens.com. Hauran d’esperar també un mail de confirmació.

El programa també inclou una obertura extraordinària del jardí el diumenge 28 d’abril de 11 a 14h amb accés lliure, per a la qual no es necessita inscripció.

La Fundació Per Amor a l’Art possibilita que tant l’entrada al seu Centre d’Art com la inscripció en visites i activitats sigua gratuïta, seguint la seua filosofia de compartir i sensibilitzar a través de l’art.

Descarrega ací el fullet

 

FOTO: Alberto Sancho
COMUNICACIÓ

28.12.2022

Així és la fundació que impulsa el projecte Bombas Gens

LLEGIR MÉS
COMUNICACIÓ

12.12.2022

Catàlegs a la venda

LLEGIR MÉS
COMUNICACIÓ

16.09.2022

DONACIÓ SANG EN BOMBAS GENS EL 19 DE SETEMBRE

LLEGIR MÉS