COMUNICACIÓ

14.06.2019

La UPV i la FPAA signen un conveni per a projectes conjunts

El rector de la Universitat Politècnica de València Francisco Mora i la vicepresidenta de l’Fundació Per Amor a l’Art Susana Lloret han signat hui un conveni per posar en marxa projectes conjunts a través de la Facultat de Belles Arts. L’acte ha comptat amb la presència de José Luis Cueto, vicerector d’Alumnat, Cultura i Esport; José Galindo, degà de la Facultat, i Sonia Martínez, coordinadora d’Activitats Culturals i Educatives de la Fundació.

L’acord té per objecte establir una relació de benefici mutu en matèria de col·laboració acadèmica, científica, cultural i de cooperació al desenvolupament. Entre altres iniciatives, preveu la realització de cursos, seminaris, trobades amb experts i tallers per a la promoció de la innovació i l’assessorament mutu en qüestions relacionades amb l’activitat d’ambdues entitats.

Al final de l’acte, el rector Francisco Mora ha declarat que “de moment, estem parlant de que els nostres alumnes puguin tindre un primer contacte amb un espai expositiu de referència com és Bombas Gens, que coneguen la rebotiga d’aquest centre artístic que, en tan poc temps, s’ha col·locat a l’avantguarda del món. Però, és cert que aquesta firma obri les portes de futurs acords per a la posada en marxa projectes més ambiciosos”.

Per la seua banda, la vicepresidenta de la Fundació Per Amor a l’Art Susana Lloret ha explicat que “des de la nostra fundació li donem molta importància a la investigació i a la formació al voltant de la Col·lecció Per Amor a l’Art, la seua difusió i les activitats que organitzem relacionades amb ella. Per això, pensem que el conveni que hui signem pot resultar realment fructífer per ambdues parts. A més, segueix la línia de la Fundació d’establir col·laboracions entre allò públic i allò privat perquè estem convençuts de que sumant esforços, s’arriba més lluny “.

COMUNICACIÓ

28.12.2022

Així és la fundació que impulsa el projecte Bombas Gens

LLEGIR MÉS
COMUNICACIÓ

12.12.2022

Catàlegs a la venda

LLEGIR MÉS
COMUNICACIÓ

16.09.2022

DONACIÓ SANG EN BOMBAS GENS EL 19 DE SETEMBRE

LLEGIR MÉS