COMUNICACIÓ

27.10.2017

Els treballadors del Servei d’Activitats Econòmiques de l’Ajuntament de València visiten Bombas Gens

Després de converses amb el regidor Carlos Galiana, la Fundació Per Amor a l’Art ha obert aquest matí les portes de Bombas Gens al personal del Servei d’Activitats Econòmiques de l’Ajuntament de València, amb l’objectiu de mostrar-los in situ en què s’ha convertit el projecte que tantes vegades han vist passar per les seues taules. “El que ara mateix és Bombas Gens és el fruit d’un treball en equip. Un projecte de gran envergadura en el qual heu sigut de moltíssima ajuda i que no volem que quede en la fredor d’un paper o un plànol. Per això vos hem convidat. Perquè comproveu en què s’ha materialitzat tot el vostre treball”, els ha explicat Susana Lloret, directora de la Fundació.

Amb aquest ànim, l’equip de professionals ha recorregut el Centre d’Art, la seu de la Fundació a la vila, el refugi i les obres del jardí, el celler i el Centre de Dia que finalitzaran el proper hivern. “La visita ha sigut fascinant. No m’ho imaginava així per a res. Des de l’oficina es veuen les coses d’una manera molt diferent”, afirma l’administrativa Minakshi Shahri.

En aquest mateix sentit es pronuncia Jesús Caro, Coordinador General d’Activitats i Inspecció de l’Ajuntament de València: “Ens interessa molt canviar actituds en el treball, i per això ens vénen molt bé activitats com la de hui que realitzem de manera pionera. Ens fan recuperar la il·lusió per realitzar coses, i sentir-nos part dels projectes en què treballem. Sovint els treballs administratius i tècnics ens acaben desvinculant de la realitat i no hem de consentir que això succeïsca “

Una bona mostra, la de hui, de que l’administració pública i la iniciativa privada poden posar-se d’acord i treballar de la mà per tirar endavant grans projectes per a la ciutat.

COMUNICACIÓ

28.12.2022

Així és la fundació que impulsa el projecte Bombas Gens

LLEGIR MÉS
COMUNICACIÓ

12.12.2022

Catàlegs a la venda

LLEGIR MÉS
COMUNICACIÓ

16.09.2022

DONACIÓ SANG EN BOMBAS GENS EL 19 DE SETEMBRE

LLEGIR MÉS