COMUNICACIÓ

27.06.2018

Programa especial d’activitats 1er aniversari de Bombas Gens

Bombas Gens Centre d’Art celebrarà el seu primer any de recorregut amb una completa programació d’activitats culturals dirigides a tots els públics.

Dissenyat per a donar visibilitat a la Col·lecció Per Amor a l’Art, així com a les propostes expositives del Centre d’Art i les línies de treball que s’han dut a terme al llarg de l’any, el programa començarà el pròxim dimecres 4 de juliol i conclourà el diumenge 8; dia en què es commemora l’aniversari del Centre d’Art.

La primera de les activitats, un cinefòrum amb l’antropòleg Manuel Delgado el 4 de juliol, suposa un de les principals apostes del cicle “Imatges sobre imatges” que en els últims mesos ha estat realitzant lectures de les exposicions del centre des d’un punt de vista cinematogràfic.

El programa avançarà el dijous 5 de juliol amb diverses visites inclusives en llengua de signes, que es repetiran el 7 de juliol, amb l’objectiu de fer accessibles les mateixes a persones amb problemes auditius.

El 6 de juliol arriba el “Divendres golfo” més especial de l’any, ja que a més de poder-se gaudir les exposicions en horari nocturn, fins a les 23h, s’obrirà el jardí per a ser visitat lliurement de 21 a 23h. I a això se li sumen tres dels plats forts del programa: una conversa amb la directora de la Fundació Per Amor a l’Art i l’equip de Bombas Gens per conèixer millor el Centre d’Art, la inauguració de l’exposició “(En) procés amb Teresa Lanceta” que mostra els treballs realitzats al taller impartit per l’artista teixidora, i el recorregut cantat a l’exposició de Hamish Fulton que oferirà l’Almodí Cor de Cambra.

Per al cap de setmana s’ha preparat una visita conjunta a les alqueries medievals del barri de Marxalenes el 7 de juliol en col·laboració amb l’Ajuntament de València. També s’exploraran els estrats d’història que conviuen en Bombas Gens mitjançant el taller “Espais, gestos, memòria”. Ja a la vesprada, el grup de lectura de Bombas Gens realitzarà una visita lectora a les exposicions, transformant els espais en una sala de lectura expandida.

La traca final arribarà el 8 de juliol amb un passeig pel jardí de la mà del paisatgista que el va dissenyar, Gustavo Marina, i un taller patrimonial on els més menuts de la casa coneixeran millor la història de l’edifici i fins i tot aprendran a elaborar una bomba hidràulica com les que es fabricaven a l’antiga factoria Bombas Gens.

Totes les activitats són gratuïtes. En el fullet adjunt es pot consultar si l’accés a cadascuna d’elles és lliure o necessita inscripció. Més informació disponible a l’apartat d’activitats de www.bombasgens.com

COMUNICACIÓ

16.09.2022

DONACIÓ SANG EN BOMBAS GENS EL 19 DE SETEMBRE

LLEGIR MÉS
COMUNICACIÓ

11.08.2022

Horari especial pròxims festius i tancaments parcials d’àrees

LLEGIR MÉS
COMUNICACIÓ

05.07.2022

Així és la fundació que impulsa Bombas Gens

LLEGIR MÉS