COMUNICACIÓ

21.07.2020

S’edita un llibre sobre la mediació a Bombas Gens

Este cap de setmana s’ha presentat Construir un lugar, construir un tiempo, una publicació que recull les experiències de mediació assajades en Bombas Gens Centre d’Art des de la seua obertura en 2017.

El llibre es compon de textos de col·laboradors i de l’equip del centre, un arxiu de fragments d’escriptures i un relat d’imatges. Pretén exposar la idea de mediació de Bombas Gens Centre d’Art, la construcció d’un lloc i un temps d’experimentació i obertura de possibilitats. Tots els textos són reflexions que parteixen de pràctiques i accions que s’han dut a terme estos tres anys, escriptures diverses que amplien i qüestionen la idea del que pot ser la mediació. Les cites textuals i la selecció d’imatges constitueixen dos relats paral·lels que reflecteixen altres lectures, diàlegs i trobades entre  els públics i el centre d’art.

Editat per Nuria Enguita i Sonia Martínez, conté textos de Mireia Ferrer Álvarez, Rocío Pérez Hernández, Pedro G. Romero, Carmen Pardo Salgado, Ali A. Maderuelo, Miguel Ángel Baixauli, Alexander García-Düttmann, Víctor del Río, Soledad Martín Segovia, Paco Inclán, Eva Bravo Hinojo, Cristina Montiano Vicente, Paloma Berrocal Ruiz, Antoni Colomina Subiela, Carmen Pereira, Carles Candela, Pablo Lafuente, Julia Castelló, Laura Pastor, Carles Àngel Saurí, Sara Losada Rambla, Irene Llàcer, Clara Solbes Borja, Teresa Lanceta, La Dula (Lluís Benlloch i Mireia López), Soledad Martínez, Julia Crespo, Susana Lloret, Nuria Enguita i Sonia Martínez.

 

  • COMPARTIR
COMUNICACIÓ

16.06.2021

Exposició de fotografia “Sculpting Reality” en la col·lecció “Per Amor a l’Art»

LLEGIR MÉS
COMUNICACIÓ

28.04.2021

Catàlegs a la venda

LLEGIR MÉS
COMUNICACIÓ

12.02.2021

La Fundació Per Amor a l’Art presenta «Juan Uslé. Ojo y paisaje» en Bombas Gens

LLEGIR MÉS