COMUNICACIÓ

21.11.2017

Una praderia de flors creix al sostre de Bombas Gens

Un mantell floral multicolor cobreix part de Bombas Gens. Un dels seus sostres ha sigut entapissat amb un coberta vegetal de 370 m2, dissenyada per Gustavo Marina, que és única a València per la seva configuració floral i aporta al barri un quadre colorista en alçada.

Per al paisatgista ha sigut un repte tècnic, d’una banda aconseguir un prat amb un substrat de 10 cm de gruix, i d’altra generar un continu de flors. S’ha utilitzat un substrat especialment dissenyat per a la coberta i una composició de més de 20 espècies diferents, que es reprodueixen de forma autònoma.

Este és un tipus de jardineria urbana sostenible que aprofita espais potencials, normalment durs, per millorar el medi ambient. La tendència està molt estesa en els països nòrdics, però fins ara no teníem cap exemple públic a València.

El resultat és un prat de flors alegre i colorista que aporta un vitalitat al barri en el marc d’un edifici emblemàtic. Una aposta singular, que s’afegeix al ja de per si singular projecte de la Fundació Per Amor a l’Art.

  • COMPARTIR
COMUNICACIÓ

12.02.2021

La Fundació Per Amor a l’Art presenta «Juan Uslé. Ojo y paisaje» en Bombas Gens

LLEGIR MÉS
COMUNICACIÓ

14.01.2021

Nous kits educatius descarregables de Bombas Gens per a docents

LLEGIR MÉS
COMUNICACIÓ

28.12.2020

Les exposicions de Bombas Gens per a 2021

LLEGIR MÉS