COMUNICACIÓ

21.11.2017

Una praderia de flors creix al sostre de Bombas Gens

Un mantell floral multicolor cobreix part de Bombas Gens. Un dels seus sostres ha sigut entapissat amb un coberta vegetal de 370 m2, dissenyada per Gustavo Marina, que és única a València per la seva configuració floral i aporta al barri un quadre colorista en alçada.

Per al paisatgista ha sigut un repte tècnic, d’una banda aconseguir un prat amb un substrat de 10 cm de gruix, i d’altra generar un continu de flors. S’ha utilitzat un substrat especialment dissenyat per a la coberta i una composició de més de 20 espècies diferents, que es reprodueixen de forma autònoma.

Este és un tipus de jardineria urbana sostenible que aprofita espais potencials, normalment durs, per millorar el medi ambient. La tendència està molt estesa en els països nòrdics, però fins ara no teníem cap exemple públic a València.

El resultat és un prat de flors alegre i colorista que aporta un vitalitat al barri en el marc d’un edifici emblemàtic. Una aposta singular, que s’afegeix al ja de per si singular projecte de la Fundació Per Amor a l’Art.

COMUNICACIÓ

28.12.2022

Així és la fundació que impulsa el projecte Bombas Gens

LLEGIR MÉS
COMUNICACIÓ

12.12.2022

Catàlegs a la venda

LLEGIR MÉS
COMUNICACIÓ

16.09.2022

DONACIÓ SANG EN BOMBAS GENS EL 19 DE SETEMBRE

LLEGIR MÉS