VISITES GUIADES

VISITES GUIADES
Orientades al públic general i organitzades entorn de diferents eixos: la dansa, la imatge, el so i el patrimoni.

Especialistes de cadascuna de les àrees activaran una aproximació i lectura de l’edifici i de les exposicions des del seu camp d’acció i coneixement, per a ampliar i fer confluir diferents sensibilitats i experiències artístiques.

Consulta cada setmana la visita proposada dins l’apartat “Activitats” o fent click ací.

 

MEDIADORS
Bombas Gens posa a la disposició de visitants i usuaris del centre un equip de mediadors culturals, persones formades en Història de l’Art i Humanitats, per a facilitar l’accés als continguts expositius i al context històric de l’edifici.

Els nostres mediadors estaran disponibles de manera gratuïta per a assessorar en el sentit de la visita, solucionar dubtes concrets sobre el programa del centre (tant expositiu com d’activitats) i acompanyar en la visita, oferint un itinerari dialogat, als següents horaris prèvia inscripció.

 

INSCRIPCIONS:
*A recepció
*Cridant al 963 463 856 (en horari d’obertura del centre)
*Enviant un correu a recepcio@bombasgens.com

 


HORARI HABITUAL

 

DIVENDRES

16:15h Celler + jardí (Castellà)

17:15h Fàbrica + refugi + jardí (Valencià)

18:30h Exposicions d’art + jardí (Castellà)

 

DISSABTES

11:15h Fàbrica + refugi + celler + jardí (Castellà)

12:00h Exposicions d’art + refugi + celler + jardí (Anglés)

13:00h Exposicions d’art + jardí (Castellà)

16:15h Celler + jardí (Valencià)

17:15h Fàbrica + refugi + jardí (Castellà)

18:30h Exposicions d’art + jardí (Valencià)

18:45h Fàbrica + refugi + jardí (Valencià)

18:45h Celler + jardí (Castellà)

 

DIUMENGES I FESTIUS

11:15h Fàbrica + refugi + celler + jardí (Valencià)

12:00h Exposicions d’art + refugi + celler + jardí (Anglés)

13:00h Exposicons d’art + jardí (Valencià)

16:15h Celler + jardí (Castellà)

17:15h Fàbrica + refugi + jardí (Valencià)

18:30h Exposicions d’art + jardí (Castellà)


*Les visites per a grups d’a partir de 8 persones es realitzen els dijous (16:15 i 18h) i els divendres (11:15, 12:30 i 16:15h) prèvia reserva. L’aforament màxim de les visites que inclouen el refugi o el celler és de 20 persones. El de les visites sobre la història de la fàbrica, les exposicions d’art o el jardí és de 30 persones. Contacte amb nosaltres per conèixer la disponibilitat, horaris i reservar. Les visites programades els caps de setmana no admeten grups.

*Per a la visita al refugi i el celler és imprescindible estar en coneixement de les advertències que es detallen ací, i acceptar les condicions que s’enumeren ací. Convé portar calcer adequat.

*Només es pot accedir al jardí amb l’obra escultòrica de Cristina Iglesias mitjançant visita guiada. Totes les visites que organitzem, tant d’art com patrimonials, l’inclouen al seu itinerari.

*Les visites organitzades per personal aliè al centre han de ser notificades a recepció per seguir el protocol establert pel centre. En cas de no ser així, no es permetrà la visita.

La Fundació Per Amor a l’Art és una entitat sense ànim de lucre que promou Bombas Gens. Tant l’entrada al centre d’art com la participació en les seues activitats o visites guiades són gratuïtes.

VISITES GUIADES
MEDIADORS