VISITES GUIADES

Gaudeix de les nostres visites guiades i descobreix un espai únic on història, cultura i art s’abracen.

En les visites guiades podràs conéixer la història de l’Antiga Fàbrica de Bombas Gens, així com el Jardí Mediterrani, el Celler Medieval i el Refugi de la Guerra Civil. També podràs visitar el Centre d’Art Bombas Gens i conéixer la Col·lecció Per Amor a l’Art.

 

RESERVA LA TEUA VISITA GUIADA AÇÍ

VISITA GUIADA AMB VERMUT EN EL JARDÍ DE BOMBAS GENS

Pren-te un vermut al jardí de Bombas Gens, el pla dels caps de setmana.

Pots gaudir de la nostra visita guiada al conjunt patrimonial de Bombas Gens (història de la fàbrica, refugi antiaeri i celler medieval) prenent-te un Vermut artesà en el nostre meravellós Jardí Mediterrani. Un atractiu aperitiu cada dissabte i diumenge en les visites de les 12.00 del matí.

Duració : 2h. Idioma: bilingüe castellà / anglés.

Dissabtes i Diumenges a les 12:00 h Visita Guiada al conjunt patrimonial Bombas Gens amb Vermut.

Dies 24 i 31 de desembre visites cancel·lades.
 

 

VISITA GUIADA AL CONJUNT PATRIMONIAL BOMBAS GENS

La singularitat de les visites no es deu només al projecte al qual pertanyen, sinó també als espais que conformen aquest conjunt patrimonial únic a la ciutat de València: Una antiga fàbrica de bombes hidràuliques amb una preciosa façana Art déco, un refugi de la Guerra Civil que recorda que ací es fabricaven bombes de morter durant aquest període, un celler del segle XV totalment rehabilitat i un jardí mediterrani, que va ser el pati posterior de la fàbrica, ara ple de vida on habiten més de 120 espècies.

Duració: 50 min. Idioma: bilingüe castellà / anglés.

Dissabtes i diumenges: 11:00h y 17:30h.

Visites especials de desembre:

Els dies 6, 8, 27, 28, 29 de desembre a les 12h i a les 17:30h. Els dies 24 i 31 de desembre no hi haurà visites guiades.

 

                               

 

VISITA GUIADA A LA EXPOSICIÓ “EARTH: A RETROSPECTIVE”. EL ÚLTIMO GRITO I LA COL·LECCIÓ PER AMOR A L’ART

Aquesta visita és una oportunitat única per a descobrir una de les col·leccions més singulars de l’art del nostre temps. La Col·lecció Per Amor a l’Art, iniciada en 2010 amb l’assessorament de Vicent Todolí –patró de la Fundació Per Amor a l’Art– és una col·lecció privada de fotografia i Art Contemporani composta per amplis i singulars conjunts d’obra d’artistes nacionals i internacionals. Actualment, la col·lecció consta de més de 2.250 obres, 2631 peces, d’uns 220 autors, i s’exhibeix en les privilegiades instal·lacions de la Fundació Per Amor a l’Art en Bombas Gens Centre d´Art. En 2018, va rebre el premi “A” de col·leccionisme de la Fundació ARCO.

En l’exposició “Earth: A Retrospective”, comissariada per El Último Grito (Rosario Hurtado i Roberto Feo), descobrim la Col·lecció Per Amor a l’Art presentada com una “geografia creativa”; un concepte d’edició desenvolupat per Lev Kuleshov, dissenyat per a col·lidir preses de diferents llocs per a generar un nou paisatge sense fissures on transcorre la narració.

Aquesta exposició presenta obres de la Col·lecció Per Amor a l’Art i El Último Grito, incloent-hi artistes com Nobuyoshi Araki, Bleda i Rosa, Iñaki Bonillas, Pedro Cabrita Reis, Joan Cardells, Tasseta Dean, Kōji Enokura, Elger Esser, Hans-Peter Feldmann, Noritoshi Hirakawa, Inma Femenía, Paul Graham, Jonas Mekas, Mathieu Mercier, Matt Mullican, Thomas Ruff, Armando Salas Portugal i Aaron Siskind, entre altres.

Duració: 50 min. Idioma: bilingüe castellà / anglés.

Pròximament.

 

 

VISITA GUIADA PER A GRUPS

Les visites de grup són a demanda i personalitzables.

Grups de tota mena, fins i tot escolars (alumnes d’Educació Primària, Educació Secundària, Batxillerat i Cicles de Formació Professional).

Aquestes visites es realitzen de dimecres a divendres dins de l’horari del centre de 11h a 14h i de 16h a 19h.

Si vols realitzar una visita en grup realitza la teua reserva a través de reservas@bombasgens.com

Una vegada efectuat el pagament, no s’admeten canvis ni devolucions.

Tots els espais estan adaptats per a accedir amb mobilitat reduïda excepte el refugi.